TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Слават 50. роденден , а се уште се меѓу најубавите жени на светот (ФОТО)

Убавина и Здравје - 12.01.2019

Деновиве на социјалните мрежи почна жестока расправа предизвикана од пишувањето на францускиот писател Јан Муа , откако изјавил дека не би бил способен да сака жена постара од 50 ...

Не сакам жени над 50 години: Француски писател ги налути холивудските убавици

Женски магазин - 12.01.2019

Францускиот писател Јан Муа, беше искрен во својата изјава дека сака само млади жени. „ Многу сакам , а и повеќе ги почитувам младите жени и нивните млади тела. Многу е едноставно. Телото на 25 годишна девојка е чудесно.

Слават 50. роденден , а се уште се меѓу најубавите жени на светот (ФОТО)

Канал5 - 11.01.2019

Деновиве на социјалните мрежи почна жестока расправа предизвикана од пишувањето на францускиот писател Јан Муа , откако изјавил дека не би бил способен да сака жена постара од 50 години. ,,Повеќе сакам и ценам млади тела , така е.