TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Филмот „Хомо“ на Игор Иванов – Изи прикажан на отворањето на фестивалот во Варна

МКД - 24.09.2021

Во Конгресниот центар во Варна беше отворено 39. издание на Фестивалот на бугарски игран филм „Златна роза“. По официјалната церемонија по првпат пред бугарската публика беше прикажана копродукцијата меѓу Бугарија и Македонија „Само луѓе“ (превод од ...

Филмот „Хомо“ на Игор Иванов – Изи прикажан на отворањето на престижниот филмски фестивал во Варна

Независен - 24.09.2021

Во Конгресниот центар во Варна беше отворено 39. издание на Фестивалот на бугарски игран филм „Златна роза“. Како што јави дописникот на МИА од Софија, по официјалната церемонија по првпат пред бугарската публика беше прикажана копродукцијата меѓу ...

Филмот „Хомо“ на Игор Иванов – Изи прикажан на отворањето на престижниот филмски фестивал во Варна

Опсервер - 24.09.2021

– Во Конгресниот центар во Варна беше отворено 39. издание на Фестивалот на бугарски игран филм „Златна роза“. Како што јави дописникот на МИА од Софија, по официјалната церемонија по првпат пред бугарската публика беше прикажана копродукцијата меѓу ...

Филмот „Хомо” на Игор Иванов – Изи прикажан на отворањето на престижниот филмски фестивал во Варна

ММС - 24.09.2021

Во Конгресниот центар во Варна беше отворено 39. издание на Фестивалот на бугарски игран филм „Златна роза”. Како што јави дописникот на МИА од Софија, по официјалната церемонија по првпат пред бугарската публика беше прикажана копродукцијата меѓу ...

„Хомо“ на Игор Иванов-Изи прикажан на отворањето на филмскиот фестивал во Варна

Република - 24.09.2021

Во Конгресниот центар во Варна беше отворено 39. издание на Фестивалот на бугарски игран филм „Златна роза“. По официјалната церемонија по првпат пред бугарската публика беше прикажана копродукцијата меѓу Бугарија и Македонија „Само луѓе“ (превод од ...

Филмот „Хомо“ на Игор Иванов на престижниот фестивал во Варна

Вечер Прес - 24.09.2021

Копродукцијата меѓу Бугарија и Македонија „Само луѓе“ („Хомо“ – оригиналниот наслов на македонски), на познатиот македонски режисер Игор Иванов – Изи, за првпат е прикажана на 39. издание на Фестивалот на бугарски игран филм „Златна роза“ во ...

Филмот „Хомо“ на Игор Иванов – Изи прикажан на отворањето на престижниот филмски фестивал во Варна

MakPress - 24.09.2021

Во Конгресниот центар во Варна беше отворено 39. издание на Фестивалот на бугарски игран филм „Златна роза“. Како што јави дописникот на МИА од Софија, по официјалната церемонија по првпат пред бугарската публика беше прикажана копродукцијата меѓу ...