TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Рецепт за шарен, домашен пластелин од брашно

Црнобело - 04.04.2020

Ако ги „испукавте“ сите опции за забава затворени во четири ѕида, можеби е време да направите големи количини од домашен пластелин. Пластелинот докажано ја поттикнува креативноста, но и развојот на дечињата.

Ви недостасува идеја? Направете домашен пластилин со вашите деца

Кафе пауза - 03.04.2020

Што да се прави со децата додека трае изолацијата? На многумина овие денови им се чини дека ги „истрошија“ сите идеи, а останувањето дома без одење на училиште, во градинка и прошетки во парковите ќе потрае некое време.