TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Решение на проблемот со Центарот за зависници во Кисела Вода до крајот на годината

Канал5 - 09.11.2018

Општина Кисела Вода очекува до крајот на годината да се реши пролемот со корисниците на Центарот за зависиници и тие да се дислоцираат. Градоначалникот на Општина Кисела Вода Филип Темелковски на денешната прес-конференција информира дека тоа е еден ...

Oтчет на градоначалникот Филип Темелковски за сработеното во првата година

24Инфо - 09.11.2018

Oтчет на градоначалникот Филип Темелковски за сработеното во првата година Градоначалникот на Општина Кисела Вода, Филип Темелковски, во присуство на Претседателот на Советот и секретарот на Oпштината, денес го презентираше отчетот за сработеното во ...

Граѓаните на Кисела Вода ќе учествуваат во креирање на општинскиот буџет за 2019

Слободен Печат - 08.11.2018

Градоначалникот нагласи дека сите добри предлози ќе бидат разгледани и ќе бидат прифатени. Претставниците на невладини здруженија и спортски субјекти денеска во Општина Кисела Вода имаа можност да учествуваат во креирањето на Буџетот на Општината за ...

Проблемот со Центарот за зависници во Кисела вода ќе се реши до крајот на годината

Слободен Печат - 09.11.2018

Општина Кисела вода очекува до крајот на годината да се реши проблемот со корисниците на Центарот за зависници и тие да се дислоцираат. Градоначалникот на Општина Кисела Вода, Филип Темелковски на денешната прес-конференција информира дека тоа е ...

Темелковски: За една година општина Кисела Вода има комплетно сменет лик

Вечер - 09.11.2018

Градоначалникот на Општина Кисела Вода, Филип Темелковски, во присуство на Претседателот на Советот и секретарот на општината, денеска го презентираше отчетот за сработеното во првата година од неговиот мандат.

Буџетот на Општина Кисела вода за 2019 година се креира во соработка со граѓанскиот сектор

MTM - 08.11.2018

Претставниците на невладини здруженија и спортски субјекти денеска во Општина Кисела Вода имаа можност да учествуваат во креирањето на Буџетот на Општината за 2019 година, што во моментов е во подготвка.

Решение на проблемот со Центарот за зависници во Кисела Вода до крајот на годината

Скопје инфо - 09.11.2018

Градоначалникот на Општина Кисела Вода Филип Темелковски на денешната прес-конференција информира дека тоа е еден од најголемите проблемите во општина Кисела Вода и рече дека има решение на кое се работи заедно со Министерството за здравство.

Темелковски даде отчет за сработеното во првата година од неговиот мандат

Нетпрес - 09.11.2018

Градоначалникот на Општина Кисела Вода, Филип Темелковски денеска го презентираше отчетот за сработеното во првата година од неговиот мандат. Една година е релативно кратко време за да можe да се зборува за комплетно сменет лик на општината, но ...

Невладините организации и спортски субјекти учествуваат во креирање на Буџетот на Општина Кисела Вода

Бизнис Вести - 09.11.2018

Вчера, во големата сала на Општина Кисела Вода се одржа работна средба на која претставниците на невладините здруженија и спортски субјекти имаа можност да учествуваат во креирање на Буџетот на општината за 2019 година, кој во моментов е во ...

Решение на проблемот со Центарот за зависници во Кисела Вода до крајот на годината

Сител - 09.11.2018

Општина Кисела Вода очекува до крајот на годината да се реши пролемот со корисниците на Центарот за зависиници и тие да се дислоцираат. Градоначалникот на Општина Кисела Вода Филип Темелковски на денешната прес-конференција информира дека тоа е еден ...

Темелковски: За една година општина Кисела Вода има комплетно сменет лик

Скопје инфо - 10.11.2018

Градоначалникот на Општина Кисела Вода, Филип Темелковски, во присуство на Претседателот на Советот и секретарот на општината, денеска го презентираше отчетот за сработеното во првата година од неговиот мандат.

Во соработка со граѓанскиот сектор се креира буџетот на Општина Кисела вода за 2019 година

Скопје инфо - 09.11.2018

Претставниците на невладини здруженија и спортски субјекти во Општина Кисела Вода имаа можност да учествуваат во креирањето на Буџетот на Општината за 2019 година, што во моментов е во подготвка.

Решение на проблемот со Центарот за зависници во Кисела Вода до крајот на годината

MTM - 09.11.2018

Општина Кисела Вода очекува до крајот на годината да се реши пролемот со корисниците на Центарот за зависиници и тие да се дислоцираат. Градоначалникот на Општина Кисела Вода Филип Темелковски на денешната прес-конференција информира дека тоа е еден ...

Буџетот на Општина Кисела вода за 2019 година се креира во соработка со граѓанскиот сектор

Вечер - 09.11.2018

Претставниците на невладини здруженија и спортски субјекти вчера во Општина Кисела Вода имаа можност да учествуваат во креирањето на Буџетот на Општината за 2019 година, што во моментов е во подготовка.