TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Европска експанзија на кулите на Vodafone, бидејќи 5G ја зголемува побарувачката

Телефони.мк - 23.02.2021

Мрежата на мобилни кули објави дека го зголемила своето портфолио на приближно 82.000 објекти во третиот квартал. Vantage Towers, дел од Vodafone Group , извести дека нивното портфолио се проширило на околу 82.000 микро локации и дека се присутни на ...

Европска експанзија на кулите на Vodafone, бидејќи 5G ја зголемува побарувачката

Опсервер - 23.02.2021

Мрежата на мобилни кули објави дека го зголемила своето портфолио на приближно 82.000 објекти во третиот квартал. Vantage Towers, дел од Vodafone Group, извести дека нивното портфолио се проширило на околу 82.000 микро локации и дека се присутни на ...

Европска експанзија на кулите на Vodafone, бидејќи 5G ја зголемува побарувачката

Фактор - 23.02.2021

Мрежата на мобилни кули објави дека го зголемила своето портфолио на приближно 82.000 објекти во третиот квартал. Vantage Towers, дел од Vodafone Group, извести дека нивното портфолио се проширило на околу 82.000 микро локации и дека се присутни на ...

Европска експанзија на кулите на Vodafone, бидејќи 5G ја зголемува побарувачката

Smartportal - 23.02.2021

Мрежата на мобилни кули објави дека го зголемила своето портфолио на приближно 82.000 објекти во третиот квартал Vantage Towers, дел од Vodafone Group, извести дека нивното портфолио се проширило на околу 82.000 микро локации и дека се присутни на ...

Европска експанзија на кулите на Vodafone, бидејќи 5G ја зголемува побарувачката

Локално - 23.02.2021

Мрежата на мобилни кули објави дека го зголемила своето портфолио на приближно 82.000 објекти во третиот квартал. Vantage Towers, дел од Vodafone Group, извести дека нивното портфолио се проширило на околу 82.000 микро локации и дека се присутни на ...