TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Mанџукиќ ја одби Борусија

+инфо - 12.07.2019

Марио Манџукиќ ја одби понудата на германскиот клуб Борусија Дортмунд, кој беше подготвена да плати 15 милиони евра за неговите услуги. Понудата на Борусија беше прва по најавите дека Манџукиќ го нема во плановите на новиот тренер на Старата дама, ...

Mанџукиќ ја одби Борусија

Вечер - 12.07.2019

Марио Манџукиќ ја одби понудата на германскиот клуб Борусија Дортмунд, кој беше подготвен да плати 15 милиони евра за неговите услуги. Понудата на Борусија беше прва по најавите дека Манџукиќ го нема во плановите на новиот тренер на Старата дама, ...

Mанџукиќ ја одби Борусија

А1 On - 12.07.2019

Марио Манџукиќ ја одби понудата на германскиот клуб Борусија Дортмунд, кој беше подготвена да плати 15 милиони евра за неговите услуги. Понудата на Борусија беше прва по најавите дека Манџукиќ го нема во плановите на новиот тренер на Старата дама, ...

Mанџукиќ ја одби Борусија

Независен - 12.07.2019

Марио Манџукиќ ја одби понудата на германскиот клуб Борусија Дортмунд, кој беше подготвена да плати 15 милиони евра за неговите услуги. Понудата на Борусија беше прва по најавите дека Манџукиќ го нема во плановите на новиот тренер на Старата дама, ...

Mанџукиќ ја одби Борусија

Опсервер - 13.07.2019

Марио Манџукиќ ја одби понудата на германскиот клуб Борусија Дортмунд, кој беше подготвена да плати 15 милиони евра за неговите услуги. Понудата на Борусија беше прва по најавите дека Манџукиќ го нема во плановите на новиот тренер на Старата дама, ...

Mанџукиќ ја одби Борусија

MakPress - 13.07.2019

Марио Манџукиќ ја одби понудата на германскиот клуб Борусија Дортмунд, кој беше подготвена да плати 15 милиони евра за неговите услуги. Понудата на Борусија беше прва по најавите дека Манџукиќ го нема во плановите на новиот тренер на Старата дама, ...