TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Големата ноќ“ на Батухан Ибрахим на копродукцискиот форум When East Meets West

МКД - 31.01.2023

После неколку активни сесии во изминативе пет месеци, со искусни и докажани ментори од филмската уметност, креативниот тим на краткиот филм во развој „Големата ноќ“ составен од режисерот Батухан Ибрахим, сценаристот Никола Кузелов и продуцентот ...

„Големата ноќ“на Батухан Ибрахим на копродукцискиот форум „When East Meets West“

Опсервер - 31.01.2023

Креативниот тим на краткиот филм во развој „Големата ноќ“, составен од режисерот Батухан Ибрахим, сценаристот Никола Кузелови, продуцентот Илија Тирицовски, успешно ја заврши етаблираната програма за развој на кратки играни филмови MIDPOINT Shorts ...

„Големата ноќ“на Батухан Ибрахим на копродукцискиот форум „When East Meets West“

Независен - 31.01.2023

Креативниот тим на краткиот филм во развој „Големата ноќ“, составен од режисерот Батухан Ибрахим, сценаристот Никола Кузелови, продуцентот Илија Тирицовски, успешно ја заврши етаблираната програма за развој на кратки играни филмови MIDPOINT Shorts ...

„Големата ноќ“на Батухан Ибрахим на копродукцискиот форум „When East Meets West“

Либертас - 31.01.2023

Креативниот тим на краткиот филм во развој „Големата ноќ“, составен од режисерот Батухан Ибрахим, сценаристот Никола Кузелови, продуцентот Илија Тирицовски, успешно ја заврши етаблираната програма за развој на кратки играни филмови MIDPOINT Shorts ...

„Големата ноќ“ на Батухан Ибрахим на копродукцискиот форум When East Meets West

Република - 31.01.2023

После неколку активни сесии во изминативе пет месеци, со искусни и докажани ментори од филмската уметност, креативниот тим на краткиот филм во развој „Големата ноќ“ составен од режисерот Батухан Ибрахим, сценаристот Никола Кузелов и продуцентот ...

„Големата ноќ“ на Батухан Ибрахим на копродукцискиот форум When East Meets West

Екран - 31.01.2023

После неколку активни сесии во изминативе пет месеци, со искусни и докажани ментори од филмската уметност, креативниот тим на краткиот филм во развој „Големата ноќ“ составен од режисерот Батухан Ибрахим, сценаристот Никола Кузелов и продуцентот ...

Краткиот филм во развој „Големата ноќ“ на копродукцискиот форум „When East Meets West“

Вечер Прес - 31.01.2023

Креативниот тим на краткиот филм во развој „Големата ноќ“, составен од режисерот Батухан Ибрахим, сценаристот Никола Кузелов, продуцентот Илија Тирицовски, успешно ја заврши етаблираната програма за развој на кратки играни филмови Midpoint Shorts на ...

Филмскиот проект „Големата ноќ“ на Батухан Ибрахим е претставен на копродукциски форум

Слободен Печат - 31.01.2023

После неколку активни сесии во изминативе пет месеци, со искусни и докажани ментори од филмската уметност, креативниот тим на краткиот филм во развој „Големата ноќ“, составен од режисерот Батухан Ибрахим, сценаристот Никола Кузелов и продуцентот ...