TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Со зголемен број скршеници затворена хируршка сала во болницата „8 септември“, фалат анестезиолози и медицински сестри

Сакам да кажам - 11.01.2019

Градската општа болница (ГОБ) „8 Септември“ минатата недела затвори една од двете хируршки сали сали на новоотворениот Оддел за трауматологија, бидејќи има недостиг од медицински сестри и анестезиолози.

Поради недостиг на анестезиолози и медицински сестри, затворена една од хирушките сали во Градската болница

Скопје инфо - 11.01.2019

Градската општа болница (ГОБ) „8 Септември“ минатата недела затвори една од двете хируршки сали сали на новоотворениот Оддел за трауматологија, бидејќи има недостиг од медицински сестри и анестезиолози, пишува СДК .

Затворена хируршка сала во болницата „8 септември“ оти фалат анестезиолози и медицински сестри

Курир - 11.01.2019

Градската општа болница „8-ми Септември“ минатата недела затвори една од двете хируршки сали на ново отворениот Оддел за трауматологија, бидејќи има недостиг од медицински сестри и анестезиолози.

Затворена хируршка сала во болницата „8 септември“ – нема анестезиолози и медицински сестри

Скопје1 - 11.01.2019

Градската општа болница „8-ми Септември“ минатата недела затвори една од двете хируршки сали на ново отворениот Оддел за трауматологија, бидејќи има недостиг од медицински сестри и анестезиолози.

Затворена хируршка сала во болницата „8 септември“ – нема анестезиолози и медицински сестри

Локално - 11.01.2019

Градската општа болница „8-ми Септември“ минатата недела затвори една од двете хируршки сали на ново отворениот Оддел за трауматологија, бидејќи има недостиг од медицински сестри и анестезиолози.

Затворена хируршка сала во болницата „8 септември“ - фалат анестезиолози и медицински сестри

Press24 - 11.01.2019

Градската општа болница „8-ми Септември“ минатата недела затвори една од двете хируршки сали на ново отворениот Оддел за трауматологија, бидејќи има недостиг од медицински сестри и анестезиолози.

Затворена хируршка сала во болницата „8 септември“ оти фалат анестезиолози и медицински сестри

Нетпрес - 11.01.2019

Градската општа болница „8-ми Септември“ минатата недела затвори една од двете хируршки сали на ново отворениот Оддел за трауматологија, бидејќи има недостиг од медицински сестри и анестезиолози.

Затворена хируршка сала во болницата „8 септември“ – фалат анестезиолози и медицински сестри

Скопје24 - 11.01.2019

Градската општа болница „8-ми Септември“ минатата недела затвори една од двете хируршки сали на ново отворениот Оддел за трауматологија, бидејќи има недостиг од медицински сестри и анестезиолози.