TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кривична пријава против Ј.Ј.(33) од село Лабуништа

Опсервер - 14.08.2019

Надворешната канцеларија за криминалистички работи Струга поднесе кривична пријава против Ј.Ј.(33) од село Лабуништа,струшко поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „неовластено производство и пуштање во промет на наркотични ...

Млад скопјанец дилал дрога во Дојран

Сител - 12.08.2019

Скопјанец на возраст од 21 година продавал амфетамини во Дојран. Надворешната канцеларија за криминалистички работи Гевгелија поднесе кривичнa пријавa против М.А.(21) од Скопје поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „неовластено ...

Претрес на возила на наплатната станица „Гостивар“ - Паднаа дилери

Press24 - 12.08.2019

Двајца гостиварци биле фатени со марихуана на наплатната рампа Гостивар. Надворешната канцеларија за криминалистички работи Гостивар поднесе кривична пријава против А.И.(24) и Ф.Ј.(24), двајцата од Гостивар поради „неовластено производство и пуштање ...

Кај велешанец пронајдени: Марихуана, амфетамин, мешавина на марихуана и тутун, мешавина од парацетамол и кофеин

Скопје1 - 12.08.2019

СВР Велес поднесе кривична пријава против Т.И.(45) од Велес поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „неовластено производство и пуштање во промет на наркотични дроги, психотропни супстанции и прекурзори“.

СВР Велес при претрес на автомобил пронашле хероин

Скопје1 - 12.08.2019

СВР Велес поднесе кривична пријава против А.С.(30) од Велес поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „неовластено производство и пуштање во промет на наркотични дроги, психотропни супстанции и прекурзори“.

Кај Скопјанец пронајдена и одземена марихуана

Скопје1 - 12.08.2019

Надворешната канцеларија за криминалистички работи Гевгелија поднесе кривичнa пријавa против В.Н.(29) од Скопје поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „неовластено производство и пуштање во промет на наркотични дроги, ...

Кај 21 годишен скопјанец пронајден амфетамин

Скопје1 - 12.08.2019

Надворешната канцеларија за криминалистички работи Гевгелија поднесе кривичнa пријавa против М.А.(21) од Скопје поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „неовластено производство и пуштање во промет на наркотични дроги, ...

Претрес на возила на наплатната станица „Гостивар“ – Паднаа дилери

Centar - 12.08.2019

Двајца гостиварци биле фатени со марихуана на наплатната рампа Гостивар. Надворешната канцеларија за криминалистички работи Гостивар поднесе кривична пријава против А.И.(24) и Ф.Ј.(24), двајцата од Гостивар поради „неовластено производство и пуштање ...

Кривични за двајца велешани- дилери на амфетамини и хероин

24Инфо - 12.08.2019

СВР Велес поднесе кривична пријава против Т.И.(45) од Велес поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „неовластено производство и пуштање во промет на наркотични дроги, психотропни супстанции и прекурзори“.

Млад скопјанец дилал дрога во Дојран

4NEWS - 12.08.2019

Скопјанец на возраст од 21 година продавал амфетамини во Дојран. Надворешната канцеларија за криминалистички работи Гевгелија поднесе кривичнa пријавa против М.А.(21) од Скопје поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „неовластено ...

Двајца гостиварци фатени со марихуана на наплатна рампа “Гостивар“

Пулс24 - 12.08.2019

Надворешната канцеларија за криминалистички работи Гостивар поднесе кривична пријава против А.И.(24) и Ф.Ј.(24), двајцата од Гостивар поради “неовластено производство и пуштање во промет на наркотични дроги и психотропни супстанци и прекурзори“.

Во возилото на А.С.(30) од Велес пронајден хероин

Опсервер - 13.08.2019

СВР Велес поднесе кривична пријава против А.С.(30) од Велес поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „неовластено производство и пуштање во промет на наркотични дроги, психотропни супстанции и прекурзори“.

Во домот на Т.И.(45) од Велес пронајдени повеќе видови дрога

Опсервер - 13.08.2019

СВР Велес поднесе кривична пријава против Т.И.(45) од Велес поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „неовластено производство и пуштање во промет на наркотични дроги, психотропни супстанции и прекурзори“.

За двајца скопјани поднесени кривични пријави за поседување амфетамин и марихуана во Дојран

Нетпрес - 12.08.2019

МВР, односно надворешната канцеларија за криминалистички работи Гевгелија поднесе кривични пријави против две лица од Скопје поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „неовластено производство и пуштање во промет на наркотични ...

Претрес на возила на наплатната станица „Гостивар“ – Паднаа дилери

1tv - 12.08.2019

Двајца гостиварци биле фатени со марихуана на наплатната рампа Гостивар. Надворешната канцеларија за криминалистички работи Гостивар поднесе кривична пријава против А.И.(24) и Ф.Ј.(24), двајцата од Гостивар поради „неовластено производство и пуштање ...

Kaj В.Н.(29) од Скопје пронајдена е марихуана

Опсервер - 13.08.2019

Надворешната канцеларија за криминалистички работи Гевгелија поднесе кривичнa пријавa против В.Н.(29) од Скопје поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „неовластено производство и пуштање во промет на наркотични дроги, ...

Кај М.А.(21) од Скопје пронајдени амфетамини

Опсервер - 13.08.2019

Надворешната канцеларија за криминалистички работи Гевгелија поднесе кривичнa пријавa против М.А.(21) од Скопје поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „неовластено производство и пуштање во промет на наркотични дроги, ...

На наплатната станица „Гостивар“ паднаа дилери на дрога

Скопје инфо - 12.08.2019

Двајца гостиварци биле фатени со марихуана на наплатната рампа Гостивар. Надворешната канцеларија за криминалистички работи Гостивар поднесе кривична пријава против А.И.(24) и Ф.Ј.(24), двајцата од Гостивар поради „неовластено производство и пуштање ...