TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Висока е над 2 метра, сопругот е далеку понизок и ги шокираат сите: Тој ми е сродна душа(ВИДЕО)

Канал5 - 06.06.2023

Од десетгодишна возраст, Елисана Силва почнала да забележува дека е многу повисока од нејзините соученици, па дури и од семејството. Во таа фаза таа веќе била висока 175 сантиметри, но продолжила да расте, а сега како 26-годишна е висока повеќе од 2 ...

Таа е висока повеќе од 2 метри, а нејзиниот сопруг одвај 170 центиметри: Тој е мојата сродна душа, не ме интересира што ...

Точка - 05.06.2023

Од својата 10-та година Елисана Силва почнала да забележува дека е многу повисока од своите соученици во одделението, па дури и од членовите на своето семејство. Во таа фаза била висока дури 175 центиметри, но продолжила да расте, а сега, на 26 ...