TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

На дното од океанот пронајдена е огромна пирамида: Се верува дека таа ги крие доказите за древната Атлантида, а еве што ...

Сител - 14.02.2018

Пирамида била пронајдена на дното на океанот, а многу истражувачи веруваат дека тоа би можело да обезбеди вистински доказ за митската Атлантида. На Гугл мапата беше пронајдена во Тихиот Океан, во близина на мексиканското крајбрежје.

(ВИДЕО) НА ДНОТО НА ОКЕАНОТ ПРОНАЈДЕНА ОГРОМНА ПИРАМИДА: Се верува дека крие докази за најпознатата древна цивилизација

Маркукуле - 14.02.2018

На дното на океанот е пронајдена огромна градба во пирамидален облик, а многу истражувачи сметаат дека таа би можела да го даде главниот доказ за митската Атлантида. На “Гугл мапс” е забележана градба во Тихиот океан, во близина на мексиканскиот ...

На дното од океанот пронајдена е огромна пирамида: Се верува дека таа ги крие доказите за древната Атлантида, а еве што ...

Вечер - 14.02.2018

Пирамида била пронајдена на дното на океанот, а многу истражувачи веруваат дека тоа би можело да обезбеди вистински доказ за митската Атлантида. На Гугл мапата беше пронајдена во Тихиот Океан, во близина на мексиканското крајбрежје.