TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Прогласување на добитникот на наградата „Млада Струга“ за 2024 година

Окно - 08.07.2024

Од името на Управниот одбор и Дирекцијата на НУМ, „Струшки вечери на поезијата го најавува свечениот настан по повод прогласувањето на добитникот на наградата „Млада Струга“ за 2024 година, која што се доделува во соработка Europe House во Струга.

Свечено прогласување на добитникот на наградата „Млада Струга“ за 2024 година

Радио МОФ - 07.07.2024

Во „Јуроп хаус“ Струга утре ќе се одржи свечен настан по повод прогласувањето на добитникот на наградата „Млада Струга“ за 2024 година. Наградата се доделува во соработка со „Јуроп хаус“ и со поддршка на Делегацијата на Европската Унија во Северна ...

Прогласувањето на добитникот на наградата „Млада Струга“ за 2024

Трн - 07.07.2024

Управниот одбор и Дирекцијата на НУМ „Струшки вечери на поезијата“, организира свечен настан по повод прогласувањето на добитникот на наградата „Млада Струга“ за 2024 година, кој ќе се доделува во соработка со Јуроп Хаус Струга.

Свечено прогласување на добитникот на наградата „Млада Струга“ за 2024 година

Екран - 07.07.2024

Управниот одбор и Дирекцијата на НУМ „Струшки вечери на поезијата ве поканува на свечениот настан по повод прогласувањето на добитникот на наградата „Млада Струга“ за 2024 година, која што се доделува во соработка со Јуроп Хаус Струга.