TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

15 неверојатни факти за животот во Шведска кои сигурно не сте ги знаеле

Кафе пауза - 24.09.2020

Шведска е земја на Волво, Икеа и многу други работи што ги сакаме, има бесплатно образование, одличен здравствен систем, чист воздух и недопрена природа. Поради сето ова, многу луѓе избираат да живеат во Шведска.

15 неверојатни факти за животот во Шведска кои сигурно не сте ги знаеле

Вистина.мк - 24.09.2020

Шведска е земја на Волво, Икеа и многу други работи што ги сакаме, има бесплатно образование, одличен здравствен систем, чист воздух и недопрена природа. Поради сето ова, многу луѓе избираат да живеат во Шведска.