TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ТРИ ДЕНА НЕ ЈАДЕЛА НИШТО ОСВЕН ГРОЗЈЕ: Еве што доживеала!

Попара - 24.09.2021

Чистењето на телото и диетата заснована на грозје се исклучително популарни, но многумина се задржуваат само на повремено пиење на пијалок вода и лековити растенија во кои го потопуваат грозјето.

ТРИ ДЕНА НЕ ЈАДЕЛА НИШТО ОСВЕН ГРОЗЈЕ: Еве што доживеала!

Пулс24 - 24.09.2021

Чистењето на телото и диетата заснована на грозје се исклучително популарни, но многумина се задржуваат само на повремено пиење на пијалок вода и лековити растенија во кои го потопуваат грозјето.

ЗА УБАВА КОЖА ПРЕКУ ЦЕЛАТА ГОДИНА: Тридневно есенско чистење на организмот со грозје

НМД - 24.09.2021

Тридневно чистење на организмот со грозје, француски начин за слабеење и уба-вина според Матилда Томас. Матилда Томас е основач на француската линија за уба-вина „ Caudalíe“, а според неа уба-вината на жената се должи на здравиот начин на исхрана и ...