TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Генерали Инвестментс: Централните банки остануваат најважниот играч на пазарите на капитал

Пари - 10.08.2022

Позитивното расположение на пазарите на капитал од јули продолжи и во првите денови од август. Минатата недела почна претпазливо. Светот внимателно го следеше летот на претседателката на Претставничкиот дом на САД, Ненси Пелоси за Тајван, а ...

ДА СЕ ВЛОЖУВА ВО АКЦИИ, ПА НЕДВИЖНИНИ, ПОТОА ВО ОБВРЗНИЦИ И НА КРАЈ ВО ПАРИ ИЛИ ДЕПОЗИ: Совети од Генерали Инвестментс

Фактор - 10.08.2022

Портфолио менаџерите во Генерали Инвестментс составија резиме за тековните случувања кои влијаат врз пазарот на капитал и актуелни совети за инвеститорите. Берзите на почетокот од август обоени во зелено Позитивното расположение на пазарите на ...