TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Fiat Panda со нула ѕвездички на Euro NCAP тестирањето

Додај Гас - 06.12.2018

Безбедноста на урбаните модели на Fiat станува кошмар за италијанскиот производител. По катастрофалните резултати на тестовите за безбедност на Fiat Punto, истиот „успех“ го повтори и претставникот во А сегментот, Fiat Panda Тестови кои се замислени ...

EuroNCap: И покрај повторениот тест Panda и Wrangler се небезбедни возила!

24auto - 06.12.2018

Катастрофални резултати остварија Fiat Panda и Jeep Wrangler на повторните краш тестови на EuroNCap тестот освојувајќи 0 односно 1 ѕвезда. Најпродаваниот мал градски автомобил на Fiat, моделот Panda влезе во историјата на EuroNCap неосвојувајќи ниту ...