TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ММА: Бараме усвојување на нашите предлози за медиумите

Сител - 04.02.2016

Петте најгплеми национални телевизии, Алсат, телма, Канал 5, Сител и Алфа ги повикаа политичките партии да ги прифатат нивните предлози кои што се однесуваат на регулирање на медиумската сфера.

Петте национални телевизии бараат поддршка на нивниот предлог за медиумите

Курир - 04.02.2016

Петте национални телевизии здружени во Македонската медиумска асоцијација имаа вонреден состанок на тема регулирање на медиумската сфера во Македонија. Тие бараат четирите најголеми политички партии да го поддржат нивниот предлог за медиуми и за ...

Политичките партии да ги слушнат медиумите

Вечер Прес - 04.02.2016

Петте најголеми национални телевизии, Алсат, Телма, Канал 5, Сител и Алфа ги повикаа политичките партии да ги прифатат нивните предлози кои што се однесуваат на регулирање на медиумската сфера.

Петте национални телевизии бараат поддршка на нивниот предлог за медиумите

Press24 - 04.02.2016

Петте национални телевизии здружени во Македонската медиумска асоцијација имаа вонреден состанок на тема регулирање на медиумската сфера во Македонија. Тие бараат четирите најголеми политички партии да го поддржат нивниот предлог за медиуми и за ...

„Сител“, „Канал 5“, „Алфа“, „Алсат-М“ и „Телма“, бараат поддршка на нивниот предлог за медиумите

Република - 04.02.2016

„Сител“, „Канал 5“, „Алфа“, „Алсат“ и „Телма“, петте национални телевизии здружени во Македонската медиумска асоцијација бараат четирите најголеми политички партии да го поддржат нивниот предлог за медиуми и за истиот да се расправа.

Петте национални телевизии побараа поддршка за нивниот предлог

Нетпрес - 04.02.2016

Македонската медиумска асоцијација (ММА), сочинета од петте национални телевизии на вонреден состанок, денес расправаше за регулирањето на медиумската сфера во Македонија. Од ММА побараа четирите најголеми политички партии да го поддржат нивниот ...

ВОНРЕДЕН СОСТАНОК: Петте национални телевизии бараат поддршка за нивниот предлог за медиумите

Телеграф - 04.02.2016

Од името на петте национални телевизии сметаме дека овој закон е сосема доволен со инкорпорирање на нашите барања кои пред сè се однесуваат на намалувањето на драконски високи казни и регулирањето на авторските права кај кабелските оператори, изјави ...