TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ФОТО: На првиот работен ден новиот градоначалник се фати за метла

Press24 - 28.10.2021

Денес започнавме со голема еколошка акција за чистење на улиците, парковите и дивите депонии низ Општина Гази Баба. Во ЈКП Гази Баба ќе се вложува и истото ќе биде вистински сервис на граѓаните.

Стефковски веднаш се фати за работа: Голема еколошка акција за чистење на улиците, парковите и дивите депонии низ ...

Курир - 27.10.2021

Денес започнавме со голема еколошка акција за чистење на улиците, парковите и дивите депонии низ Општина Гази Баба, изјави новиот градоначалник на општина Гази Баба Бобан Стефковски. Во ЈКП Гази Баба ќе се вложува и истото ќе биде вистински сервис ...

Стартуваше голема еколошка акција во Гази Баба

Скопје инфо - 27.10.2021

На подрачјето на општина Гази Баба, во урбаните заедници, започнува голема есенска еколошка акција за расчистување на улиците, дивите депонии и поголемите паркови. – Денеска 60 вработени во Јавното комунално претпријатие „Гази Баба 2007“ започнаа со ...

Еколошка акција во Гази Баба

Канал5 - 27.10.2021

На подрачјето на општина Гази Баба, во урбаните заедници, започнува голема есенска еколошка акција за расчистување на улиците, дивите депонии и поголемите паркови. – Денеска 60 вработени во Јавното комунално претпријатие „Гази Баба 2007" започнаа со ...

Стефковски веднаш се фати за работа: Голема еколошка акција за чистење низ општина Гази Баба

Република - 27.10.2021

Денес започнавме со голема еколошка акција за чистење на улиците, парковите и дивите депонии низ Општина Гази Баба, изјави новиот градоначалник на општина Гази Баба Бобан Стефковски. Во ЈКП Гази Баба ќе се вложува и истото ќе биде вистински сервис ...

Стефковски веднаш се фати за работа: Голема еколошка акција за чистење на улиците, парковите и дивите депонии низ ...

Нетпрес - 27.10.2021

Денес започнавме со голема еколошка акција за чистење на улиците, парковите и дивите депонии низ Општина Гази Баба, изјави новиот градоначалник на општина Гази Баба Бобан Стефковски. Во ЈКП Гази Баба ќе се вложува и истото ќе биде вистински сервис ...

Еколошка акција во Гази Баба

Опсервер - 27.10.2021

– На подрачјето на општина Гази Баба, во урбаните заедници, започнува голема есенска еколошка акција за расчистување на улиците, дивите депонии и поголемите паркови. – Денеска 60 вработени во Јавното комунално претпријатие „Гази Баба 2007“ започнаа ...

Еколошка акција за расчистување на улиците, дивите депонии и парковите

Вечер Прес - 27.10.2021

На подрачјето на општина Гази Баба, во урбаните заедници, започнува голема есенска еколошка акција за расчистување на улиците, дивите депонии и поголемите паркови. – Денеска 60 вработени во јавното комунално претпријатие „Гази Баба 2007“ започнаа со ...

Твитер: Новиот градоначалник на Гази Баба наредил сите кои не се од ВМРО да бидат прераспределени во помали места?

Frontline - 27.10.2021

На социјалната мрежа Твитер објавена е информација за новиот градоначалник на Општина Гази Баба, Бобан Стефковски. Во објавата/твитот на Џи-герче @frank_furt567, пишува дека „новиот градоначалник на Гази Баба дал наредба сите вработени кои не се од ...