TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Првото виртуелно ИТ германско-македонско Б2Б партнерство ќе се одржи во јуни

Канал5 - 08.04.2021

Целта е да се промовира соработката меѓу македонските и германските компании од ИТ секторот. Делегацијата на Германското стопанство во земјава денеска соопшти дека во тек се подготовките за првото виртуелно „Германско-македонско ИТ – Б2Б ...

Првото виртуелно ИТ германско-македонско Б2Б партнерство ќе се одржи во јуни

MakPress - 08.04.2021

Делегацијата на Германското стопанство во земјава денеска соопшти дека во тек се подготовките за првото виртуелно „Германско-македонско ИТ – Б2Б партнерство“ што се организира во соработка со Стопанската комора за информатички и комуникациски ...

Првото виртуелно ИТ германско-македонско Б2Б партнерство ќе се одржи во јуни

Вечер Прес - 08.04.2021

Делегацијата на Германското стопанство во земјава денеска соопшти дека во тек се подготовките за првото виртуелно „Германско-македонско ИТ – Б2Б партнерство“ што се организира во соработка со Стопанската комора за информатички и комуникациски ...

Првото виртуелно ИТ германско-македонско Б2Б партнерство ќе се одржи во јуни

Либертас - 08.04.2021

– Делегацијата на Германското стопанство во земјава денеска соопшти дека во тек се подготовките за првото виртуелно „Германско-македонско ИТ – Б2Б партнерство“ што се организира во соработка со Стопанската комора за информатички и комуникациски ...

B2B партнерство ќе склучи Македонија со Германија во јуни

Телефони.мк - 08.04.2021

Првото виртуелно ИТ германско-македонско B2B партнерство ќе се одржи во јуни, а подготовки се во тек. Настанот се организира во соработка со Стопанската комора за информатички и комуникациски технологии – МАСИТ.

Првото виртуелно ИТ германско-македонско Б2Б партнерство ќе се одржи во јуни

Опсервер - 08.04.2021

– Делегацијата на Германското стопанство во земјава денеска соопшти дека во тек се подготовките за првото виртуелно „Германско-македонско ИТ – Б2Б партнерство“ што се организира во соработка со Стопанската комора за информатички и комуникациски ...

Првото виртуелно ИТ германско-македонско Б2Б партнерство ќе се одржи во јуни

Frontline - 08.04.2021

Делегацијата на Германското стопанство во земјава денеска соопшти дека во тек се подготовките за првото виртуелно „Германско-македонско ИТ – Б2Б партнерство“ што се организира во соработка со Стопанската комора за информатички и комуникациски ...