TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Шекеринска: Очекуваме следната недела да почне ратификацијата на Протоколот во Шпанија

Локално - 19.01.2020

Очекуваме веќе следната недела во Шпанија формално да почне процесот на ратификација на Протоколот за членство на Северна Македонија во НАТО, бидејќи откако беше завршен изборот на шпанската Влада, се отворија вратите овој процес да започне и се ...

Прашање на недели е кога ќе заврши процесот на ратификација на протоколот за НАТО во Мадрид и кај нас

360 степени - 19.01.2020

Шпанија доби коалициска влада, министрите дадоа свечена изјава и очекуваме следната недела да почне парламентарната процедура. Прашање е на недели, смета министерката за одбрана Радмила Шекеринска, за тоа кога може да се очекува да заврши ...

Шекеринска: Очекуваме следната недела да почне ратификацијата на Протоколот во Шпанија

Слободен Печат - 19.01.2020

Шекеринска нагласи дека процесите на ратификација во оваа држава не се брзи, изразувајќи очекување за силна поддршка од страна на шпанските институции. Очекуваме веќе следната недела во Шпанија формално да почне процесот на ратификација на ...

Шекеринска: Следната недела ќе почне ратификацијата на Протоколот во Шпанија

ТВ21 - 19.01.2020

Очекуваме веќе следната недела во Шпанија формално да почне процесот на ратификација на Протоколот за членство на Северна Македонија во НАТО, бидејќи откако беше завршен изборот на шпанската Влада, се отворија вратите овој процес да започне и се ...

Шекеринска: Очекуваме следната недела да почне ратификацијата на Протоколот во Шпанија

Алсат-М - 19.01.2020

Очекуваме веќе следната недела во Шпанија формално да почне процесот на ратификација на Протоколот за членство на Северна Македонија во НАТО, бидејќи откако беше завршен изборот на шпанската Влада, се отворија вратите овој процес да започне и се ...

Шекеринска: Очекуваме следната недела да почне ратификацијата на Протоколот во Шпанија

24Инфо - 19.01.2020

Очекуваме веќе следната недела во Шпанија формално да почне процесот на ратификација на Протоколот за членство на Северна Македонија во НАТО, бидејќи откако беше завршен изборот на шпанската Влада, се отворија вратите овој процес да започне и се ...

Шекеринска: Очекуваме следната седмица да почне ратификацијата на Протоколот во Шпанија

Фокус - 19.01.2020

Очекуваме веќе следната седмица во Шпанија формално да почне процесот на ратификација на Протоколот за членство на Северна Македонија во НАТО, бидејќи откако беше завршен изборот на шпанската Влада, се отворија вратите овој процес да започне и се ...

Владата очекува идната недела да почне процесот на ратификација на Протоколот во Шпанија

Нетпрес - 19.01.2020

„Очекуваме веќе следната недела во Шпанија формално да почне процесот на ратификација на Протоколот за членство на Македонија во НАТО, бидејќи откако беше завршен изборот на шпанската Влада, се отворија вратите овој процес да започне и се надеваме ...

Шекеринска: Очекуваме следната недела да почне ратификацијата на Протоколот во Шпанија

Телма - 19.01.2020

Очекуваме веќе следната недела во Шпанија формално да почне процесот на ратификација на Протоколот за членство на Северна Македонија во НАТО, бидејќи откако беше завршен изборот на шпанската Влада, се отворија вратите овој процес да започне и се ...

Шекеринска: Очекуваме следната недела да почне ратификацијата на Протоколот во Шпанија

Независен - 19.01.2020

Очекуваме веќе следната недела во Шпанија формално да почне процесот на ратификација на Протоколот за членство на Северна Македонија во НАТО, бидејќи откако беше завршен изборот на шпанската Влада, се отворија вратите овој процес да започне и се ...

Шекеринска: Очекуваме следната недела да почне ратификацијата на Протоколот во Шпанија

Press24 - 19.01.2020

Очекуваме веќе следната недела во Шпанија формално да почне процесот на ратификација на Протоколот за членство на Северна Македонија во НАТО, бидејќи откако беше завршен изборот на шпанската Влада, се отворија вратите овој процес да започне и се ...

Шекеринска: Очекуваме следната недела да почне ратификацијата на Протоколот во Шпанија

CivilMedia - 19.01.2020

Очекуваме веќе следната недела во Шпанија формално да почне процесот на ратификација на Протоколот за членство на Северна Македонија во НАТО, бидејќи откако беше завршен изборот на шпанската Влада, се отворија вратите овој процес да започне и се ...

Следната недела очекуваме да почне ратификацијата на Протоколот во Шпанија

iPortal - 19.01.2020

Очекуваме веќе следната недела во Шпанија формално да почне процесот на ратификација на Протоколот за членство на Северна Македонија во НАТО, бидејќи откако беше завршен изборот на шпанската Влада, се отворија вратите овој процес да започне и се ...

Шекеринска: Очекуваме следната недела да почне ратификацијата на Протоколот во Шпанија

Сител - 19.01.2020

– Очекуваме веќе следната недела во Шпанија формално да почне процесот на ратификација на Протоколот за членство на Македонија во НАТО, бидејќи откако беше завршен изборот на шпанската Влада, се отворија вратите овој процес да започне и се надеваме ...

Шекеринска: Очекуваме следната недела да почне ратификацијата на Протоколот во Шпанија

24 Вести - 19.01.2020

Очекуваме веќе следната недела во Шпанија формално да почне процесот на ратификација на Протоколот за членство на Северна Македонија во НАТО, бидејќи откако беше завршен изборот на шпанската Влада, се отворија вратите овој процес да започне и се ...