TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Huawei Mate 20 Lite - партнер и портрет на современиот млад бизнисмен

Црнобело - 14.09.2018

(Скопје, 14.09.2018) - Ако барате пример за тоа како се развива Huawei како бренд и компанија, само треба да ја разгледате главната серија Mate. Уште со основањето на династијата, Huawei Mate 10, се гледа посветеноста на Huawei кон иновации и ...

Huawei ќе лансира смартфон со дисплеј на преклопување во рок од една година

Стандард - 14.09.2018

Трката за лансирање на првиот паметен телефон со дисплеј на преклопување очигледно ќе биде одложен со текот на времето. Само пред неколку дена стана јасно дека Samsung нема да успеат да го претстават својот модел оваа година, а тоа ќе се случи во ...

Huawei прави смартфон со дисплеј од над 7 инчи

Телефони.мк - 14.09.2018

Huawei според тест направен на кинеската комуникациска агенција TENNA откриено е дека подготвува ново чудовиште од смартфон со големина на дисплејот од неверојатни 7,12 инчи. Секој уред со дијагонала од над 7 инчи треба да се категоризира како мини ...

Huawei го презентираше новиот Mate 20 lite во Македонија

Smartportal - 14.09.2018

На посебен настан за медиумите кој се одржа денес, Huawei го презентира својот најнов телефон Huawei Mate 20 lite во нашата земја. Со тоа од компанијата го потврдија присуството на нашиот пазар, како пазар важен за нивното светско присуство.

Протекоа информации за новиот модел на омилената кинеска мобилна компанија...

Точка - 14.09.2018

Новата верзија на популарниот OnePlus 6 доаѓа со голем број на исти опции, а од новитетите најмногу се истакнува поголемиот екран и селфи камерата која што овој пат пристигнува со поголема резолуција.

Huawei Mate 20 Lite во Македонија - партнер и портрет на современиот млад бизнисмен

Телефони.мк - 14.09.2018

Ако барате пример за тоа како се развива Huawei како бренд и компанија, само треба да ја разгледате главната серија Mate. Уште со основањето на династијата, Huawei Mate 10, се гледа посветеноста на Huawei кон иновации и надминување на сите ...

Huawei ќе лансира смартфон со дисплеј на преклопување во рок од една година

Локално - 15.09.2018

Трката за лансирање на првиот паметен телефон со дисплеј на преклопување очигледно ќе биде одложен со текот на времето. Само пред неколку дена стана јасно дека Samsung нема да успеат да го претстават својот модел оваа година, а тоа ќе се случи во ...

Протекоа информации за новиот смартфон на омилената кинеска мобилна компанија

USB - 15.09.2018

Новата верзија на популарниот OnePlus 6 доаѓа со голем број на исти опции, а од новитетите најмногу се истакнува поголемиот екран и селфи камерата која што овој пат пристигнува со поголема резолуција.

Huawei го прикажа новиот Mate 20 Lite во Македонија

USB - 14.09.2018

На посебен настан за медиумите што се одржа денеска, компанијата Huawei го претстави својот најнов смартфон Huawei Mate 20 Lite. Ако барате пример за тоа како се развива Huawei како бренд и компанија, само треба да ја разгледате главната серија Mate.

Huawei Mate 20 Lite - партнер и портрет на современиот млад бизнисмен

Оff.net - 14.09.2018

Ако барате пример за тоа како се развива Huawei како бренд и компанија, само треба да ја разгледате главната серија Mate. Уште со основањето на династијата, Huawei Mate 10, се гледа посветеноста на Huawei кон иновации и надминување на сите ...

Huawei Mate 20 Lite - партнер и портрет на современиот млад бизнисмен

Фактор - 14.09.2018

- Ако барате пример за тоа како се развива Huawei како бренд и компанија, само треба да ја разгледате главната серија Mate. Уште со основањето на династијата, Huawei Mate 10, се гледа посветеноста на Huawei кон иновации и надминување на сите ...

Huawei Mate 20 Lite пристигна на македонскиот пазар!

Иновативност - 14.09.2018

Ако барате пример за тоа како се развива Huawei како бренд и компанија, само треба да ја разгледате главната серија Mate. Уште со основањето на династијата, Huawei Mate 10, се гледа посветеноста на Huawei кон иновации и надминување на сите ...

Huawei Mate 20 Lite – партнер и портрет на современиот млад бизнисмен

Stylist - 14.09.2018

Ако барате пример за тоа како се развива Huawei како бренд и компанија, само треба да ја разгледате главната серија Mate. Уште со основањето на династијата, Huawei Mate 10, се гледа посветеноста на Huawei кон иновации и надминување на сите ...

Huawei Mate 20 Lite - партнер и портрет на современиот млад бизнисмен

Точка - 14.09.2018

Ако барате пример за тоа како се развива Huawei како бренд и компанија, само треба да ја разгледате главната серија Mate. Уште со основањето на династијата, Huawei Mate 10, се гледа посветеноста на Huawei кон иновации и надминување на сите ...

Huawei Mate 20 Lite – партнер и портрет на современиот млад бизнисмен

Бизнис Вести - 14.09.2018

Ако барате пример за тоа како се развива Huawei како бренд и компанија, само треба да ја разгледате главната серија Mate. Уште со основањето на династијата, Huawei Mate 10, се гледа посветеноста на Huawei кон иновации и надминување на сите ...

Huawei Mate 20 Lite – партнер и портрет на современиот млад бизнисмен

Вечер - 14.09.2018

Ако барате пример за тоа како се развива Huawei како бренд и компанија, само треба да ја разгледате главната серија Mate. Уште со основањето на династијата, Huawei Mate 10, се гледа посветеноста на Huawei кон иновации и надминување на сите ...

Huawei Mate 20 Lite - партнер и портрет на современиот млад бизнисмен

Кајгана - 14.09.2018

Ако барате пример за тоа како се развива Huawei како бренд и компанија, само треба да ја разгледате главната серија Mate. Уште со основањето на династијата, Huawei Mate 10, се гледа посветеноста на Huawei кон иновации и надминување на сите ...

Huawei Mate 20 Lite – партнер и портрет на современиот млад бизнисмен

Екран - 14.09.2018

Ако барате пример за тоа како се развива Huawei како бренд и компанија, само треба да ја разгледате главната серија Mate. Уште со основањето на династијата, Huawei Mate 10, се гледа посветеноста на Huawei кон иновации и надминување на сите ...

Huawei Mate 20 Lite – партнер и портрет на современиот млад бизнисмен

Smartportal - 14.09.2018

(Скопје, 14.09.2018) – Ако барате пример за тоа како се развива Huawei како бренд и компанија, само треба да ја разгледате главната серија Mate. Уште со основањето на династијата, Huawei Mate 10, се гледа посветеноста на Huawei кон иновации и ...