TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Полицијата не даде дозвола за протестот на 6 декември, за Бериша тоа е неважечко и протест ќе има

Слободен Печат - 26.11.2022

Албанската полиција не даде дозвола за одржување на протестот што го најави Сали Бериша на 6 декември, кога во Тирана се одржува Самитот на ЕУ-Западен Балкан. Коментирајќи ја одлука на полицијата Бериша истата ја смета за ништовна, притоа ...

Полицијата не даде дозвола за протестот на 6 декември, за Бериша тоа е неважечко и протест ќе има

А1 On - 26.11.2022

Албанската полиција не даде дозвола за одржување на протестот што го најави Сали Бериша на 6 декември, кога во Тирана се одржува Самитот на ЕУ-Западен Балкан. Коментирајќи ја одлука на полицијата Бериша истата ја смета за ништовна, притоа ...

Полицијата не даде дозвола за протестот на 6 декември, за Бериша тоа е неважечко и протест ќе има

24 Вести - 26.11.2022

Албанската полиција не даде дозвола за одржување на протестот што го најави Сали Бериша на 6 декември, кога во Тирана се одржува Самитот на ЕУ-Западен Балкан. Коментирајќи ја одлука на полицијата Бериша истата ја смета за ништовна, притоа ...

Полицијата не даде дозвола за протестот на 6 декември, за Бериша тоа е неважечко

Нетпрес - 26.11.2022

Албанската полиција не даде дозвола за одржување на протестот што го најави Сали Бериша на 6 декември, кога во Тирана се одржува Самитот на ЕУ-Западен Балкан. Коментирајќи ја одлука на полицијата Бериша истата ја смета за ништовна, притоа ...

Полицијата не даде дозвола за протестот на 6 декември, за Бериша тоа е неважно

MakPress - 27.11.2022

Албанската полиција не даде дозвола за одржување на протестот што го најави Сали Бериша на 6 декември, кога во Тирана се одржува Самитот на ЕУ-Западен Балкан. Коментирајќи ја одлука на полицијата Бериша истата ја смета за ништовна, притоа ...