TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Универзитетска Клиника за Хематологија Скопје апелира до граѓаните редовно да одат на преглед

Канал5 - 07.04.2021

Раното дијагностицирање на хематолошки малигни заболувања може да спаси живот. Пред повеќе од една година новиот коронавирус започна да се шири низ светот и предизвика пандемија, а со тоа и кризна состојба на светско ниво.

Клиниката за хематологија апелира до граѓаните редовно да одат на преглед

Н.Македонија - 07.04.2021

Раното дијагностицирање на хематолошки малигни заболувања може да спаси живот. Пред повеќе од една година новиот коронавирус започна да се шири низ светот и предизвика пандемија, а со тоа и кризна состојба на светско ниво.

Хематологија апелира граѓаните редовно да одат на преглед

+инфо - 07.04.2021

Раното дијагностицирање на хематолошки малигни заболувања може да спаси живот. Она што навистина загрижува е тоа што што поради стравот и мерките на претпазливост пациентите одбегнуваат да одат на рутински прегледи кај своите матични лекари и се ...

Клиниката за хематологија апелира до граѓаните редовно да одат на преглед

Скопје инфо - 07.04.2021

Раното дијагностицирање на хематолошки малигни заболувања може да спаси живот. Пред повеќе од една година новиот коронавирус започна да се шири низ светот и предизвика пандемија, а со тоа и кризна состојба на светско ниво.

ЈЗУ УК за хематологија апелира до граѓаните редовно да одат на преглед: Раното дијагностицирање на хематолошки малигни ...

Точка - 07.04.2021

Пред повеќе од една година новиот коронавирус започна да се шири низ светот и предизвика пандемија, а со тоа и кризна состојба на светско ниво. Она што навистина загрижува е тоа што што поради стравот и мерките на претпазливост пациентите ...

Клиниката за хематологија апелира до граѓаните редовно да одат на преглед

MTM - 07.04.2021

Раното дијагностицирање на хематолошки малигни заболувања може да спаси живот. Пред повеќе од една година новиот коронавирус започна да се шири низ светот и предизвика пандемија, а со тоа и кризна состојба на светско ниво.

Раното дијагностицирање на хематолошки малигни заболувања може да спаси живот

Фактор - 07.04.2021

Пред повеќе од една година новиот коронавирус започна да се шири низ светот и предизвика пандемија, а со тоа и кризна состојба на светско ниво. Она што навистина загрижува е тоа што што поради стравот и мерките на претпазливост пациентите ...

Клиниката за хематологија апелира до граѓаните редовно да одат на преглед

Centar - 07.04.2021

Раното дијагностицирање на хематолошки малигни заболувања може да спаси живот. Пред повеќе од една година новиот коронавирус започна да се шири низ светот и предизвика пандемија, а со тоа и кризна состојба на светско ниво.

Д-р Пановска – Ставридис: Пациентите со хематолошки заболувања не се изложени на поголем ризик од ковид-19, но може да ...

Република - 07.04.2021

Лицата кои имаат хематолошки заболувања не се изложени на поголем ризик да бидат нападнати од коронавирусот, но се изложени на опасноста од неоткривање на болеста на време. Затоа е важно редовно да доаѓаат на преглед и да не се плашат дека може да ...

Клиниката за хематологија апелира до граѓаните редовно да одат на прегледи

еМагазин - 07.04.2021

Поради стравот и мерките на претпазливост, пациентите одбегнуваат да одат на рутински прегледи кај своите матични лекари и се почесто одлучуваат да останат дома дури и кога имаат симптоми и нарушено здравје.

Поради страв пациентите избегнуваат лекар: Клиниката за хематологија апелира до граѓаните редовно да одат на преглед

Курир - 07.04.2021

Раното дијагностицирање на хематолошки малигни заболувања може да спаси живот. Пред повеќе од една година новиот коронавирус започна да се шири низ светот и предизвика пандемија, а со тоа и кризна состојба на светско ниво.

Клиниката за хематологија апелира до граѓаните редовно да одат на преглед

Република - 07.04.2021

Раното дијагностицирање на хематолошки малигни заболувања може да спаси живот. Пред повеќе од една година новиот коронавирус започна да се шири низ светот и предизвика пандемија, а со тоа и кризна состојба на светско ниво.

Клиниката за хематологија апелира до граѓаните редовно да одат на преглед

24Инфо - 07.04.2021

Раното дијагностицирање на хематолошки малигни заболувања може да спаси живот. Пред повеќе од една година новиот коронавирус започна да се шири низ светот и предизвика пандемија, а со тоа и кризна состојба на светско ниво.