TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дел од жителите на бул. „Борис Трајковски“ без вода

МКД - 15.03.2019

ЈП Водовод и канализација-Скопје информира дека денеска, поради уличен дефект ф-80мм на Бул. „Борис Трајковски“ 4, прекинато водоснабдување ќе имаат дел од корисниците од истата улица од 09:30 часот до завршување на работите.

Нормализирано водоснабдување на улица Козле 1

Фокус - 14.03.2019

ЈП Водовод и канализација ифнормираше за нормализирано водоснабдување, по санација на дефект. „Ве известуваме дека на ден 14.03.2019г дека дефектот на ул.Козле кр.1 е завршен, водоснабдувањето е нормализирано во 13:40ч завршено“, велат од ЈП Водовод ...

Без вода дел од жителите на улицата „Козле“

МКД - 14.03.2019

Денеска поради реконструкција на водоводна мрежа ф-2 на улицата „Козле“ кр.1, прекинато водоснабдување ќе имаат дел од корисниците од кр.1 од 9 часот до завршување на работите, соопшти ЈП „Водовод и канализација - Скопје“.

Дел од жителите на бул. „Борис Трајковски“ без вода

Скопје инфо - 15.03.2019

ЈП Водовод и канализација-Скопје информира дека денеска, поради уличен дефект ф-80мм на Бул. „Борис Трајковски“ 4, прекинато водоснабдување ќе имаат дел од корисниците од истата улица од 09:30 часот до завршување на ...

Без вода делови на Автокоманда

Макфакс - 14.03.2019

Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека поради дефект на водоводна мрежа со пречник 100 мм во Парк-шумата Гази Баба, без водоснабдување од 8.30 часот до завршување на интервенцијата ќе останат корисниците од улицата Менделеева и високата ...

Без вода дел од жителите на улицата „Козле“

Скопје инфо - 14.03.2019

Денеска поради реконструкција на водоводна мрежа ф-2 на улицата „Козле“ кр.1, прекинато водоснабдување ќе имаат дел од корисниците од кр.1 од 9 часот до завршување на работите, соопшти ЈП „Водовод и канализација - ...

Без вода делови на Автокоманда

24Инфо - 14.03.2019

Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека поради дефект на водоводна мрежа со пречник 100 мм во Парк-шумата Гази Баба, без водоснабдување од 8.30 часот до завршување на интервенцијата ќе останат корисниците од улицата Менделеева и високата ...

Без вода делови на Автокоманда

Скопје инфо - 14.03.2019

Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека поради дефект на водоводна мрежа со пречник 100 мм во Парк-шумата Гази Баба, без водоснабдување од 8.30 часот до завршување на интервенцијата ќе останат корисниците од улицата Менделеева и високата ...