TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Стан на врвот на кулата Централ Парк чини 250 милиони долари

Во Центар - 24.09.2022

Модерниот триплекс се наоѓа на врвот на кулата Централ Парк во Њујорк и е најскапиот во САД. Се простира на 1.750 квадратни метри. Кулата Централ Парк е највисоката станбена зграда во светот.

(Фото) Дали некој би платил 250 милиони долари за да живее на врвот на светот?

Точка - 23.09.2022

Восхитувачкиот пентхаус е круна на њујоршката кула „Central Park“ која исто така е највисоката станбена зграда на светот. Неверојатниот пентхаус се простира на 1.750 метри квадратни од 129-от кат до 131-от кат.