TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Стипе Месиќ: Македонската нација е историски факт, не ја создал ниту Тито, ниту Коминтерната

МКД - 26.11.2020

Ако се говори за историја, тогаш треба да се почитуваат сите факти. Бугарија беше на страната на силите на Оската и на крајот прејде на страна на сојузниците, вели поранешниот хрватски претседател Стипе Месиќ во разговор за МКД.мк.

Стипе Месиќ за МКД: Македонската нација е историски факт, не ја создал ниту Тито, ниту Коминтерната

Курир - 26.11.2020

Ако се говори за историја, тогаш треба да се почитуваат сите факти. Бугарија беше на страната на силите на Оската и на крајот прејде на страна на сојузниците, вели поранешниот хрватски претседател Стипе Месиќ во разговор за МКД.мк .

Месиќ за МКД: Македонската нација е историски факт, не ја создал ниту Тито, ниту Коминтерната

24Инфо - 26.11.2020

Ако се говори за историја, тогаш треба да се почитуваат сите факти. Бугарија беше на страната на силите на Оската и на крајот прејде на страна на сојузниците, вели поранешниот хрватски претседател Стипе Месиќ во разговор за МКД.мк .

Стипе Месиќ за МКД: Македонската нација постои, таа е историски факт!

Нетпрес - 26.11.2020

Ако се говори за историја, тогаш треба да се почитуваат сите факти. Бугарија беше на страната на силите на Оската и на крајот прејде на страна на сојузниците, вели поранешниот хрватски претседател Стипе Месиќ во разговор за МКД.мк .

Поранешниот хрватски претседател Месиќ: Македонската нација е историски факт, не ја создал ниту Тито, ниту Коминтерната

Press24 - 26.11.2020

Ако се говори за историја, тогаш треба да се почитуваат сите факти. Бугарија беше на страната на силите на Оската и на крајот прејде на страна на сојузниците, вели поранешниот хрватски претседател Стипе Месиќ во разговор за МКД.мк .

Стипе Месиќ: Македонската нација е историски факт, не ја создал ниту Тито, ниту Коминтерната

Република - 26.11.2020

Ако се говори за историја, тогаш треба да се почитуваат сите факти. Бугарија беше на страната на силите на Оската и на крајот прејде на страна на сојузниците, вели поранешниот хрватски претседател Стипе Месиќ во разговор за МКД.мк .