TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Парламентот на Црна Гора повторно го усвои Законот за слобода на вероисповед

Макфакс - 20.01.2021

На денешната вонредна седница, Парламентот на Црна Гора повторно гласаше со мнозинство гласови за изменување и дополнување на Законот за слобода на вероисповед. За измените и дополнувањата на Законот за вероисповед гласале 41 пратеник од ...

Црногорскиот Парламент повторно го изгласа Законот за слобода на вероисповед

Либертас - 20.01.2021

Премиерот на Црна Гора, Здравко Кривокапиќ денеска изјави дека повторно се усвоени сет закони, меѓу кои и измените и дополнувањата на Законот за слобода на вероисповед. Усвоените закони треба да бидат потпишани од претседателот на Црна Гора, Мило ...

По долги борби во Црна Гора усвоени по втор пат измените на законот за слобода на вероисповед !

Во Центар - 20.01.2021

Парламентот на Црна Гора ја започна седницата на која треба да гласа за законите што ги донесе на 29 декември минатата година, а кои претседателот Мило Џукановиќ ги врати за нова одлука. Членовите на Парламентот на Црна Гора повторно ги усвоија ...

Парламентот на Црна Гора повторно го усвои Законот за слобода на вероисповед

Вечер - 20.01.2021

На денешната вонредна седница, Парламентот на Црна Гора повторно гласаше со мнозинство гласови за изменување и дополнување на Законот за слобода на вероисповед. За измените и дополнувањата на Законот за вероисповед гласале 41 пратеник од ...

Парламентот на Црна Гора повторно го усвои Законот за слобода на вероисповед

24Инфо - 20.01.2021

На денешната вонредна седница, Парламентот на Црна Гора повторно гласаше со мнозинство гласови за изменување и дополнување на Законот за слобода на вероисповед. За измените и дополнувањата на Законот за вероисповед гласале 41 пратеник од ...

Парламентот на Црна Гора повторно го усвои Законот за слобода на вероисповед

Точка - 20.01.2021

На денешната вонредна седница, Парламентот на Црна Гора повторно гласаше со мнозинство гласови за изменување и дополнување на Законот за слобода на вероисповед. За измените и дополнувањата на Законот за вероисповед гласале 41 пратеник од ...

Црногорскиот Парламент повторно го изгласа Законот за слобода на вероисповед

24Инфо - 20.01.2021

Премиерот на Црна Гора, Здравко Кривокапиќ денеска изјави дека повторно се усвоени сет закони, меѓу кои и измените и дополнувањата на Законот за слобода на вероисповед. Усвоените закони треба да бидат потпишани од претседателот на Црна Гора, Мило ...

Црногорскиот Парламент повторно го изгласа Законот за слобода на вероисповед

Опсервер - 20.01.2021

– Премиерот на Црна Гора, Здравко Кривокапиќ денеска изјави дека повторно се усвоени сет закони, меѓу кои и измените и дополнувањата на Законот за слобода на вероисповед. Усвоените закони треба да бидат потпишани од претседателот на Црна Гора, Мило ...

Црногорскиот Парламент повторно го изгласа Законот за слобода на вероисповед

Слободен Печат - 20.01.2021

Премиерот на Црна Гора, Здравко Кривокапиќ денеска изјави дека повторно се усвоени сет закони, меѓу кои и измените и дополнувањата на Законот за слобода на вероисповед. Усвоените закони треба да бидат потпишани од претседателот на Црна Гора, Мило ...

Црногорскиот Парламент повторно го изгласа Законот за слобода на вероисповед

А1 On - 20.01.2021

Премиерот на Црна Гора, Здравко Кривокапиќ денеска изјави дека повторно се усвоени сет закони, меѓу кои и измените и дополнувањата на Законот за слобода на вероисповед. Усвоените закони треба да бидат потпишани од претседателот на Црна Гора, Мило ...

Црногорскиот Парламент повторно го изгласа Законот за слобода на вероисповед

MakPress - 20.01.2021

Премиерот на Црна Гора, Здравко Кривокапиќ денеска изјави дека повторно се усвоени сет закони, меѓу кои и измените и дополнувањата на Законот за слобода на вероисповед. Усвоените закони треба да бидат потпишани од претседателот на Црна Гора, Мило ...

Црногорскиот парламент повторно го усвои Законот за слобода на вероисповед

Република - 21.01.2021

На вонредна седница на парламентот на Црна Гора повторно, со мнозинство гласови, повторно е изгласано изменување и дополнување на Законот за слобода на вероисповед. За измените и дополнувањата на Законот за вероисповед гласале 41 пратеник од ...