TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Петгодишен Австралиец преживеал напад од триметарски питон

Нетпрес - 26.11.2022

Петгодишен Австралиец го преживеал нападот од питон долг три метри кој го каснал, силно се свил околу него и го одвлекол во базен, рекол неговиот татко за медиумите. Петгодишното момченце Бо играло крај базен во местото Бајрон Беј, кога три метри ...

Драматична сцена со среќен епилог во Австралија:Петгодишно дете спасено од напад на змија благодарение на своите дедо и ...

Вечер Прес - 25.11.2022

„Непослушен“ питон гризнал петгодишно дете, пред да го одвлече на дното на базенот. Петгодишниот Бо Блејк од Австралија бил нападнат и каснат од питон три пати поголем од него. Бо уживал покрај базенот кога рептилот долг три метри го повлекол на ...

Момче преживеало откако питон го каснало и турнало во базен во Австралија

Слободен Печат - 25.11.2022

Момче преживеало откако било каснато од питон со должина колку мал автомобил, пренесе „АФП“. Боу (пет), си играл на работ од базенот во заливот Бајрон, Австралија, кога од тревата се појавил питон од 3 метри, изјави неговиот татко Бен Блејк за ...

Питон долг 3 метри каснал дете и го турнал во базен

4NEWS - 25.11.2022

5-годишно момче преживеало откако во Австралија било каснато и турнато во базен од питон од 3 метри , јавува Би-би-си. Детето си играло на работ од базен во крајбрежниот град Бајрон Беј, кога змијата излегла од блиската вегетација, а потоа го ...

Питон каснал 5 годишно момче, се замотал околу него и го одвлекол во базен

MTM - 25.11.2022

Питон во Австралија вчера нападнал петгодишно момче. Го каснал, се замотал околу него и го одвлекол во базенот. За среќа, го спасиле неговиот татко и дедо. Бо Блејк си играл покрај приватен базен кога змија долга 10 метри го нападнала и го одвлекла ...

Питон каснал 5 годишно момче, се замотал околу него и го одвлекол во базен

Точка - 25.11.2022

Питон во Австралија вчера нападнал петгодишно момче. Го каснал, се замотал околу него и го одвлекол во базенот. За среќа, го спасиле неговиот татко и дедо. Бо Блејк си играл покрај приватен базен кога змија долга 10 метри го нападнала и го одвлекла ...

Питон во Австралија каснал момче и го одвлекол во базен

Кумановски м. - 25.11.2022

Питон во Австралија вчера нападнал петгодишно момче. Го каснал, се замотал околу него и го одвлекол во базенот. За среќа, го спасиле неговиот татко и дедо. Бо Блејк си играл во дворот во близина на базенот, кога наеднаш го нападнала змија долга ...

Питон каснал 5-годишно момче, се замотал околу него и го одвлекол во базен

Centar - 25.11.2022

Питон во Австралија вчера нападнал петгодишно момче. Го каснал, се замотал околу него и го одвлекол во базенот. За среќа, го спасиле неговиот татко и дедо. Бо Блејк си играл покрај приватен базен кога змија долга 10 метри го нападнала и го одвлекла ...

Ужас во Австралија: Питон каснал дете, го замотал и го одвлечкал во базен (ВИДЕО)

Канал5 - 25.11.2022

Питон во Австралија вчера нападнал петгодишно момче. Го каснал, се замотал околу него и го одвлекол во базенот. За среќа, го спасиле неговиот татко и дедо. Бо Блејк си играл покрај приватниот базен кога змијата долга 10 метри го нападнала и го ...