TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Делегација на МВР на Светскиот конгрес за безбедност на граници

Centar - 20.03.2019

Делегација на Министерството за внатрешни работи, предводена од државната секретарка Магдалена Несторовска и директорот на Бирото за јавна безбедност Сашо Тасевски учествува на Светскиот конгрес за безбедност на граници, чиј домаќин е Министерството ...

МВР на Светскиот конгрес за безбедност на граници во Мароко

+инфо - 20.03.2019

Делегација на Министерството за внатрешни работи, предводена од државната секретарка Магдалена Несторовска и директорот на Бирото за јавна безбедност, Сашо Тасевски, учествува на Светскиот конгрес за безбедност на граници, чиј домаќин е ...

Делегација на МВР на Светскиот конгрес за безбедност на граници

24Инфо - 20.03.2019

Делегација на Министерството за внатрешни работи, предводена од државниот секретар Магдалена Несторовска и директорот на Бирото за јавна безбедност Сашо Тасевски, учествува на Светскиот конгрес за безбедност на граници во Мароко.

Делегација на МВР на Светскиот конгрес за безбедност на граници

Канал5 - 20.03.2019

Делегација на Министерството за внатрешни работи, предводена од државниот секретар Магдалена Несторовска и директорот на Бирото за јавна безбедност Сашо Тасевски, учествува на Светскиот конгрес за безбедност на граници во Мароко.

Делегација на МВР на Светскиот конгрес за безбедност на граници

ММС - 20.03.2019

Делегација на Министерството за внатрешни работи, предводена од државниот секретар Магдалена Несторовска и директорот на Бирото за јавна безбедност Сашо Тасевски, учествува на Светскиот конгрес за безбедност на граници во Мароко.

Делегација на МВР на Светскиот конгрес за безбедност на граници

Сител - 20.03.2019

Делегација на Министерството за внатрешни работи, предводена од државниот секретар Магдалена Несторовска и директорот на Бирото за јавна безбедност Сашо Тасевски, учествува на Светскиот конгрес за безбедност на граници во Мароко.

Делегација на МВР на Светскиот конгрес за безбедност на граници

1tv - 20.03.2019

Делегација на Министерството за внатрешни работи, предводена од државниот секретар Магдалена Несторовска и директорот на Бирото за јавна безбедност Сашо Тасевски, учествува на Светскиот конгрес за безбедност на граници во Мароко.

Делегација на МВР на Светскиот конгрес за безбедност на граници

Н.Македонија - 20.03.2019

Делегација на Министерството за внатрешни работи, предводена од државниот секретар Магдалена Несторовска и директорот на Бирото за јавна безбедност Сашо Тасевски, учествува на Светскиот конгрес за безбедност на граници во Мароко.

Делегација на МВР на Светскиот конгрес за безбедност на граници

Опсервер - 21.03.2019

Делегација на Министерството за внатрешни работи, предводена од државниот секретар Магдалена Несторовска и директорот на Бирото за јавна безбедност Сашо Тасевски, учествува на Светскиот конгрес за безбедност на граници во Мароко.