TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Возилото на НГШ Васко Ѓурчиновски, враќајки се од службен пат, во Косово се запалило во движење, нема повредени

Либертас - 24.09.2022

Началникот на Генералштабот на Армијата, генерал-потполковник Васко Ѓурчиновски, вчера во Косово имал помала сообраќајна незгода при што се запалил автомобилот со кој се превезувал. Од Генералштабот на Армијата соопштија дека началникот на ГШ ...

На Ѓурчиновски му се запалил автомобилот кога се враќал од Косово

24Инфо - 24.09.2022

Началникот на Генералштабот на Армијата, генерал-потполковник Васко Ѓурчиновски, кој учествуваше на 25-тата конференција на началници на Генералштабови на армиите од земјите членки на САД-Јадранската повелба, при враќањето во текот на вчерашниот ден ...

СЕ ЗАПАЛИЛ АВТОМОБИЛОТ НА ГЕНЕРАЛОТ ЃУРЧИНОВСКИ Инцидентот се случил на автопатот кај Приштина, возачот го изгаснал ...

+инфо - 24.09.2022

Во тек на движењето по автопатот помеѓу Коморане и Приштина во доцните попладневни часови, на автомобилот ненадејно избива оган кај моторниот дел при што благодарејќи на брзата интервенција на возачот и обезбедувањето, пожарот е изгаснат за многу ...

Се запалил автомобилот: Началникот на ГШ на АРМ, Васко Ѓурчиновски доживеал сообраќајна незгода

ММС - 24.09.2022

Началникот на Генералштабот на Армијата, генерал-потполковник Васко Ѓурчиновски, кој учествуваше на 25-тата конференција на началници на Генералштабови на армиите од земјите членки на САД-Јадранската повелба, при враќањето во текот на вчерашниот ден ...

ВО КОСОВО: Се запалил автомобилот во кој се превезувал началникот на ГШ на АРМ, Ѓурчиновски

Курир - 24.09.2022

Началникот на Генералштабот на Армијата, генерал-потполковник Васко Ѓурчиновски, кој учествуваше на 25-тата конференција на началници на Генералштабови на армиите од земјите членки на САД-Јадранската повелба, при враќањето во текот на вчерашниот ден ...

Началникот на Генералштабот, генерал Васко Ѓурчиновски во Косово имаше помала сообраќајка несреќа со автомобилот во кој ...

Centar - 24.09.2022

Началникот на Генералштабот на Армијата, генерал-потполковник Васко Ѓурчиновски, кој учествуваше на 25-тата конференција на началници на Генералштабови на армиите од земјите членки на САД-Јадранската повелба, при враќањето во текот на вчерашниот ден ...

Генерал Ѓурчиновски имал сообраќајна незгода во Косово, се запалил автомобилот во кој се возел

еМагазин - 24.09.2022

Началникот на Генералштабот на Армијата, генерал-потполковник Васко Ѓурчиновски, кој учествуваше на 25-тата конференција на началници на Генералштабови на армиите од земјите членки на САД-Јадранската повелба, при враќањето во текот на вчерашниот ден ...

Началникот на ГШ на АРМ, Ѓурчиновски имал сообраќајна незгода во Косово

Фокус - 24.09.2022

Началникот на Генералштабот на Армијата, генерал-потполковник Васко Ѓурчиновски, кој учествуваше на 25-тата конференција на началници на Генералштабови на армиите од земјите членки на САД-Јадранската повелба, при враќањето во текот на вчерашниот ден ...

Се запали возилото во кое се возел началникот на Генералштабот на Армијата

МКД - 24.09.2022

Генерал-потполковникот Васко Ѓурчиновски, началник на Генералштабот на Армијата, помина без никакви повреди откако возилото во кое се превезувал се запалило. Генералот Ѓурчиновски учествуваше на 25-тата конференција на началници на генералштабови на ...

Генерал-потполковник Васко Ѓурчиновски имал мал сообраќајна незгода- никој не е повреден

Телма - 24.09.2022

Началникот на Генералштабот на Армијата, генерал-потполковник Васко Ѓурчиновски, кој учествуваше на 25-тата конференција на началници на Генералштабови на армиите од земјите членки на САД- Јадранската повелба, при враќањето во текот на вчерашниот ...

ВО КОСОВО: Се запалил автомобилот во кој се превезувал началникот на ГШ на АРМ, Ѓурчиновски

Lider - 24.09.2022

Началникот на Генералштабот на Армијата, генерал-потполковник Васко Ѓурчиновски, кој учествуваше на 25-тата конференција на началници на Генералштабови на армиите од земјите членки на САД-Јадранската повелба, при враќањето во текот на вчерашниот ден ...

Началникот на Генералштабот Васко Ѓурчиновски доживеа несреќа – во возилото избил оган

ТВ21 - 24.09.2022

Началникот на Генералштабот на Армијата, генерал-потполковник Васко Ѓурчиновски, кој учествуваше на 25-тата конференција на началници на Генералштабови на армиите од земјите членки на САД-Јадранската повелба, при враќањето во текот на вчерашниот ден ...

Началникот на Генералштабот Васко Ѓурчиновски доживеа несреќа во Косово, возилото се запалило

4NEWS - 24.09.2022

Началникот на Генералштабот на Армијата, генерал-потполковник Васко Ѓурчиновски, кој учествуваше на 25-тата конференција на началници на Генералштабови на армиите од земјите членки на САД-Јадранската повелба, при враќањето во текот на вчерашниот ден ...

Возилото на НГШ Васко Ѓурчиновски, враќајки се од службен пат, во Косово се запалило во движење, нема повредени

Сител - 24.09.2022

Началникот на Генералштабот на Армијата, генерал-потполковник Васко Ѓурчиновски, вчера во Косово имал помала сообраќајна незгода при што се запалил автомобилот со кој се превезувал. Од Генералштабот на Армијата соопштија дека началникот на ГШ ...

Се запалил автомобилот во кој се превезувал началникот на ГШ на Армијата на Северна, Ѓурчиновски

Денешен - 24.09.2022

Началникот на Генералштабот на Армијата, генерал-потполковник Васко Ѓурчиновски, кој учествуваше на 25-тата конференција на началници на Генералштабови на армиите од земјите членки на САД-Јадранската повелба, при враќањето во текот на вчерашниот ден ...

Се запалил автомобилот на генералот Ѓурчиновски на автопатот кај Приштина

Република - 24.09.2022

Началникот на Генералштабот на Армијата, генерал-потполковник Васко Ѓурчиновски, кој учествуваше на 25-тата конференција на началници на Генералштабови на армиите од земјите членки на САД-Јадранската повелба, при враќањето во текот на вчерашниот ден ...

Во Косово се запали возилото на началникот на ГШ Ѓурчиновски, се враќал од службен пат

Независен - 24.09.2022

Началникот на Генералштабот на Армијата, генерал-потполковник Васко Ѓурчиновски, вчера во Косово имал помала сообраќајна незгода при што се запалил автомобилот со кој се превезувал. Од Генералштабот на Армијата соопштија дека началникот на ГШ ...

На пат во Косово се запалил автомобилот во кој бил началникот на армискиот Генералштаб Ѓурчиновски

Слободен Печат - 24.09.2022

Началникот на армискиот Генералштаб, генерал-потполковник Васко Ѓурчиновски , вчера во Косово имал помала сообраќајна незгода при што се запалил автомобилот со кој се превезувал. Од Генералштабот на Армијата соопштија дека началникот на ГШ ...

Возилото на НГШ Васко Ѓурчиновски, враќајки се од службен пат, во Косово се запалило во движење, нема повредени

Zoom - 24.09.2022

Началникот на Генералштабот на Армијата, генерал-потполковник Васко Ѓурчиновски, вчера во Косово имал помала сообраќајна незгода при што се запалил автомобилот со кој се превезувал. Од Генералштабот на Армијата соопштија дека началникот на ГШ ...

Возилото на НГШ Васко Ѓурчиновски се запалило во движење, нема повредени

Канал5 - 24.09.2022

Началникот на Генералштабот на Армијата, генерал-потполковник Васко Ѓурчиновски, вчера во Косово имал помала сообраќајна незгода при што се запалил автомобилот со кој се превезувал. Од Генералштабот на Армијата соопштија дека началникот на ГШ ...

Во движење се запалило службеното возило на началникот на Генералштабот, нема повредени

360 степени - 24.09.2022

Началникот на Генералштабот на Армијата, генерал-потполковник Васко Ѓурчиновски, вчера во Косово имал помала сообраќајна незгода при што се запалил автомобилот со кој се превезувал. Ѓурчиновски учествувал на 25-тата конференција на началници на ...

Се запалил автомобилот во кој се превезувал началникот на ГШ на АРМ, никој не е повреден

Локално - 24.09.2022

Генерал-потполковникот Васко Ѓурчиновски, началник на Генералштабот на Армијата, помина без никакви повреди откако возилото во кое се превезувал се запалило. -Имено, во тек на движењето по автопатот помеѓу Коморане и Приштина во доцните попладневни ...

Возилото на НГШ Васко Ѓурчиновски, враќајки се од службен пат, во Косово се запалило во движење, нема повредени

Бриф - 24.09.2022

Началникот на Генералштабот на Армијата, генерал-потполковник Васко Ѓурчиновски, вчера во Косово имал помала сообраќајна незгода при што се запалил автомобилот со кој се превезувал. Од Генералштабот на Армијата соопштија дека началникот на ГШ ...

Се запалил автомобилот на генералот Ѓурчиновски во Косово

Нетпрес - 24.09.2022

Началникот на Генералштабот на Армијата, генерал-потполковник Васко Ѓурчиновски, кој учествуваше на 25-тата конференција на началници на Генералштабови на армиите од земјите членки на САД-Јадранската повелба, при враќањето во текот на вчерашниот ден ...

Возилото на НГШ Васко Ѓурчиновски, враќајќи се од службен пат, во Косово се запалило во движење, нема повредени

Вечер Прес - 24.09.2022

Началникот на Генералштабот на Армијата, генерал-потполковник Васко Ѓурчиновски, вчера во Косово имал помала сообраќајна незгода при што се запалил автомобилот со кој се превезувал. Од Генералштабот на Армијата соопштија дека началникот на ГШ ...

Возилото на Началникот на АРМ Ѓурчиновски се запалило во движење, нема повредени

MakPress - 25.09.2022

Началникот на Генералштабот на Армијата, генерал-потполковник Васко Ѓурчиновски, вчера во Косово имал помала сообраќајна незгода при што се запалил автомобилот со кој се превезувал. Од Генералштабот на Армијата соопштија дека началникот на ГШ ...

Возилото на НГШ Васко Ѓурчиновски, враќајки се од службен пат, во Косово се запалило во движење, нема повредени

Опсервер - 25.09.2022

– Началникот на Генералштабот на Армијата, генерал-потполковник Васко Ѓурчиновски, вчера во Косово имал помала сообраќајна незгода при што се запалил автомобилот со кој се превезувал. Од Генералштабот на Армијата соопштија дека началникот на ГШ ...

Запалено возилото на Началникот на Генералштабот на Армијата

Скопје инфо - 25.09.2022

Началникот на Генералштабот на Армијата, генерал-потполковник Васко Ѓурчиновски, вчера во Косово имал помала сообраќајна незгода при што се запалил автомобилот со кој се превезувал. Од Генералштабот на Армијата соопштија дека началникот на ГШ ...