TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Европа добива дом на слонови од Циркус !!

Канал5 - 13.06.2018

Групи за одбрана на правата на животните соопштија дека во Европа наскоро ќе се отвори живеалиште за слонови од циркус. Организациите „ World Animal Protection“ и „ Elephan Haven“, соопштиле дека живеалишетото за слонови кој работеле во циркус ќе ...

Европа ќе добие сместувалиште за циркуски слонови

Локално - 12.06.2018

Европа ќе го добие првото прифатилиште за слонови кои својот живот го минале в циркуз. Тоа ќе биде отворено во централниот француски регион Лимузен, а слоновите ќе имаат голема површина за движење, соопшти организацијата за заштита на животните ...

Европа ќе добие прифатилиште за слонови кои својот живот го минале в циркуз

Либертас - 12.06.2018

Европа ќе го добие првото прифатилиште за слонови кои својот живот го минале в циркуз. Тоа ќе биде отворено во централниот француски регион Лимузен, а слоновите ќе имаат голема површина за движење, соопшти организацијата за заштита на животните ...