TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Воведен бесплатен градски превоз за прилепските пензионери

Макфакс - 29.01.2018

Советот на Општина Прилеп денеска ја одржа 8-та седница, на која најголемо внимание предизвика Одлуката за воведување бесплатен јавен градски превоз за прилепските пензионери, односно за жени со навршени 62 години и мажи над 64 годишна возраст.

“Градот ги понижи, пензионерите се чувствуваат излажани??” (ФОТО)

Маркукуле - 29.01.2018

Популистичка, нефункционална и некоректна одлука на Советот, коментираат пензионерите?! Не ни беше вака ветено, денот трае 24 часа, а не само 2, без викенд, ова е иста лага како онаа со струјата?! Наводно ќе беше воведена евтина тарифа како во ...

Бесплатен градски превоз за пензионерите во Прилеп

Канал5 - 29.01.2018

Прилепските пензионери ќе користат бесплатен јавен гардски превоз секој работен ден од 9 до 11 часот, одлучи совеот на општина Прилеп на денешната седница. - Пензионерите - жени со навршени 62 години, и мажи со 64 години старост, ќе може бесплатно ...

ГАЛЕРИЈА: ”Советниците на ВМРО-ДПМНЕ побараа слобода за ПАТРИОТИТЕ и бесплатен превоз за пензионери, студенти, ...

Маркукуле - 29.01.2018

(Во продолжение интегрален текст од соопштение за јавност на ОК ВМРО-ДПМНЕ – Прилеп) Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ и денес не присуствуваше на работата на Советот на Општина Прилеп од на сите нас добро познатите причини, а тоа е неоснованиот ...

Воведен бесплатен градски превоз за прилепските пензионери

Вечер - 29.01.2018

Советот на Општина Прилеп денеска ја одржа 8-та седница, на која најголемо внимание предизвика Одлуката за воведување бесплатен јавен градски превоз за прилепските пензионери, односно за жени со навршени 62 години и мажи над 64 годишна возраст.

Бесплатен јавен превоз и за прилепските пензионери

+инфо - 29.01.2018

Пензионерите бесплатно ќе можат да се возат во јавниот градски превоз секој работен ден од 9 до 11 часот. Прилепските пензионери ќе користат бесплатен јавен гардски превоз секој работен ден од 9 до 11 часот, одлучи совеот на општина Прилеп на ...

Советниците на ВМРО-ДПМНЕ од Прилеп побараа слобода за патриотите и бесплатен превоз за пензионери, студенти, социјални ...

Курир - 29.01.2018

Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ и денес не присуствуваше на работата на Советот на Општина Прилеп од на сите нас добро познатите причини, а тоа е неоснованиот притвор за уставобранителите од настаните во Собранието на РМ на 27 Април.

Прилеп: Бесплатен градски превоз за пензионерите од 9 до 11 часот

iPortal - 29.01.2018

Советниците на oпштина Прилеп денеска на 8-та седница донесоа Одлука за бесплатен јавен превоз за пензионерите, секој работен ден од 9 до 11 часот. Одлуката стапува во сила со денот на нејзино објавување во Службен гласник, што значи 8 ден од денот ...

Воведен бесплатен градски превоз за прилепските пензионери

А1 On - 29.01.2018

Советот на Општина Прилеп денеска ја одржа 8. седница на која најголемо внимание предизвика одлуката за воведување бесплатен јавен градски превоз за прилепските пензионери, односно за жени со навршени 62 години и мажи над 64-годишна возраст.

Бесплатен јавен превоз и за прилепските пензионери

Press24 - 29.01.2018

Прилепските пензионери ќе користат бесплатен јавен гардски превоз секој работен ден од 9 до 11 часот, одлучи совеот на општина Прилеп на денешната седница. - Пензионерите - жени со навршени 62 години, и мажи со 64 години старост, ќе може бесплатно ...

Воведен бесплатен градски превоз за прилепските пензионери

Денар - 29.01.2018

Советот на Општина Прилеп денеска ја одржа 8. седница на која најголемо внимание предизвика одлуката за воведување бесплатен јавен градски превоз за прилепските пензионери, односно за жени со навршени 62 години и мажи над 64-годишна возраст.

Прилепските советници изгласаа бесплатен градски превоз за пензионерите

Шеталиште - 29.01.2018

Советот на Општина Прилеп денеска ја одржа 8.седница, на која на дневен ред се најдоа прашањо што се од интерес и важност за граѓаните на Прилеп. Најголемо внимание предизвика Одлуката за воведување бесплатен јавен градски превоз за прилепските ...