TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Владините функционери трошеле помалку за угостителски услуги, телефон и авиобилети

Канал5 - 20.03.2019

Трошоците на сите министерства во Владата за периодот од јуни до ноември минатата година, изнесуваат 18.048.080 денари, што е над двојно помалку споредено со трошоците на министерствата на претходната влада за истиот период во 2015 година.

Во Владата најмногу трошел премиерот Заев, а најмалку министерот Сугарески

Радио МОФ - 20.03.2019

Владата на Република Северна Македонија потрошила нешто над 18 милиони денари во периодот од јуни до ноември 2018 година , што е за околу 3 милиони денари помалку од истиот период во 2017 година, покажуваат новите податоци од шестмесечниот извештај ...

Владините функционери трошеле помалку за угостителски услуги, телефон и авиобилети

Сител - 20.03.2019

Трошоците на сите министерства во Владата за периодот од јуни до ноември минатата година, изнесуваат 18.048.080 денари, што е над двојно помалку споредено со трошоците на министерствата на претходната влада за истиот период во 2015 година, кои ...

Владините функционери трошеле помалку за угостителски услуги, телефон и авиобилети

Н.Македонија - 20.03.2019

Трошоците на сите министерства во Владата за периодот од јуни до ноември минатата година, изнесуваат 18.048.080 денари, што е над двојно помалку споредено со трошоците на министерствата на претходната влада за истиот период во 2015 година, кои ...

Владините функционери потрошиле двојно помалку отколку во 2015 година

Локално - 20.03.2019

Трошоците на сите министерства во Владата за периодот од јуни до ноември минатата година, изнесуваат 18.048.080 денари, што е повеќе од двојно помалку споредено со трошоците на министерствата на претходната влада за истиот период во 2015 година, кои ...

Пратениците помалку трошеле за телефон, авиобилети и во ресторани

24Инфо - 20.03.2019

Трошоците на сите министерства во Владата за периодот од јуни до ноември минатата година, изнесуваат 18.048.080 денари, што е над двојно помалку споредено со трошоците на министерствата на претходната влада за истиот период во 2015 година, кои ...

Министрите на Заев по ресторани оставиле 115.000 евра, а за мобилни потрошиле 12.000 евра

+инфо - 20.03.2019

Точно 18.048.080 денари (околу 293.000 евра) потрошиле функционерите во Владата во периодот од јуни-ноември 2018 година, покажува новиот шестмесечен извештај. Владината прес-служба направила и споредба со трошоците на владата на Никола Груевски во ...

Владините функционери трошеле помалку за угостителски услуги, телефон и авиобилети

А1 On - 20.03.2019

Трошоците на сите министерства во Владата за периодот од јуни до ноември минатата година, изнесуваат 18.048.080 денари, што е над двојно помалку споредено со трошоците на министерствата на претходната влада за истиот период во 2015 година, кои ...

Објавени владините трошоци: Чекавме високи странски делегации и пак сме поскромни

Фактор - 20.03.2019

Трошоците на сите министерства во Владата за периодот од јуни до ноември минатата година, изнесуваат 18.048.080 денари, што е над двојно помалку споредено со трошоците на министерствата на претходната влада за истиот период во 2015 година, кои ...

Домаќинско работење на Владините преставници – драстично помалку потрошени пари за мобилни телефони, патувања, ...

Centar - 20.03.2019

Трошоците на сите министерства во Владата за периодот од јуни до ноември минатата година, изнесуваат 18.048.080 денари, што е над двојно помалку споредено со трошоците на министерствата на претходната влада за истиот период во 2015 година, кои ...

Отчетност за трошоците на носителите на јавни функции за период јуни-ноември 2018

Скопје1 - 20.03.2019

Тргнувајќи од принципот отворена влада и од принципот за пристап до информации од јавен карактер како основно право на граѓаните, Владата на Република Северна Македонија го објавува најновиот шест месечен извештај за трошоците на функционерите на ...

Владините функционери трошеле помалку по кафани, на телефон и за патувања

1tv - 20.03.2019

Трошоците на сите министерства во Владата за периодот од јуни до ноември минатата година, изнесуваат 18.048.080 денари, што е над двојно помалку споредено со трошоците на министерствата на претходната влада за истиот период во 2015 година, кои ...

Владините функционери трошеле помалку за угостителски услуги, телефон и авиобилети

Телма - 20.03.2019

Трошоците на сите министерства во Владата за периодот од јуни до ноември минатата година, изнесуваат 18.048.080 денари, што е над двојно помалку споредено со трошоците на министерствата на претходната влада за истиот период во 2015 година, кои ...

Владините функционери трошеле помалку за угостителски услуги, телефон и авиобилети

Независен - 20.03.2019

Трошоците на сите министерства во Владата за периодот од јуни до ноември минатата година, изнесуваат 18.048.080 денари, што е над двојно помалку споредено со трошоците на министерствата на претходната влада за истиот период во 2015 година, кои ...

Владините функционери трошеле помалку за угостителски услуги, телефон и авиобилети

MTM - 20.03.2019

Трошоците на сите министерства во Владата за периодот од јуни до ноември минатата година, изнесуваат 18.048.080 денари, што е над двојно помалку споредено со трошоците на министерствата на претходната влада за истиот период во 2015 година, кои ...

Владините функционери трошеле помалку за угостителски услуги, телефон и авиобилети

Либертас - 20.03.2019

Трошоците на сите министерства во Владата за периодот од јуни до ноември минатата година, изнесуваат 18.048.080 денари, што е над двојно помалку споредено со трошоците на министерствата на претходната влада за истиот период во 2015 година, кои ...

Владата ги објави трошоците на носителите на јавни функции за периодот јуни-ноември 2018

iPortal - 20.03.2019

Тргнувајќи од принципот отворена влада и од принципот за пристап до информации од јавен карактер како основно право на граѓаните, Владата на Република Северна Македонија го објавува најновиот шест месечен извештај за трошоците на функционерите на ...

Владата се пофали дека функционерите трошеле помалку за угостителски услуги, телефон и авиобилети

МКД - 20.03.2019

Трошоците на сите министерства во Владата за периодот од јуни до ноември минатата година, изнесуваат 18.048.080 денари, што е над двојно помалку споредено со трошоците на министерствата на претходната влада за истиот период во 2015 година, кои ...

Владините функционери трошеле помалку за угостителски услуги, телефон и авиобилети

ММС - 20.03.2019

Трошоците на сите министерства во Владата за периодот од јуни до ноември минатата година, изнесуваат 18.048.080 денари, што е над двојно помалку споредено со трошоците на министерствата на претходната влада за истиот период во 2015 година, кои ...

Колку потрошиле владините функционери на кафани, телефон, авиобилети за шест месеци

еМагазин - 20.03.2019

Трошоците на сите министерства во Владата за периодот од јуни до ноември минатата година, изнесуваат 18.048.080 денари, што е над двојно помалку споредено со трошоците на министерствата на претходната влада за истиот период во 2015 година, кои ...