TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Приведен крадец во Тетово

24Инфо - 03.10.2022

На 02.10.2022 во 22.55 часот пред угостителски објект на улица „Борис Кидрич” во Тетово, полициски службеници од СВР Тетово го лишиле од слобода 31-годишниот тетовец С.С., кој пред тоа извршил кражба во тобако на улица „Иво Лола Рибар” во Тетово.

Приведен крадец во Тетово

А1 On - 03.10.2022

На 2.10.2022 во 22.55 часот пред угостителски објект на улица „Борис Кидрич“ во Тетово, полициски службеници од СВР Тетово го лишиле од слобода 31-годишниот тетовец С.С., кој пред тоа извршил кражба во тобако на улица „Иво Лола Рибар“ во Тетово.

Приведен крадец во Тетово

Курир - 03.10.2022

На 02.10.2022 во 22.55 часот пред угостителски објект на улица „Борис Кидрич“ во Тетово, полициски службеници од СВР Тетово го лишиле од слобода 31-годишниот тетовец С.С., кој пред тоа извршил кражба во тобако на улица „Иво Лола Рибар“ во Тетово.

Приведен крадец во Тетово

Сител - 03.10.2022

Пред угостителски објект на улица „Борис Кидрич“ во Тетово, полициски службеници од СВР Тетово вчера го лишиле од слобода 31-годишниот тетовец С.С., кој пред тоа извршил кражба во тобако на улица „Иво Лола Рибар“ во Тетово.

Приведен крадец во Тетово

MakPress - 26.10.2022

Полициски службеници на СВР Тетово вчера го привеле А.А.(25) од тетовско Јеловјане, кој е осомничен дека во текот на минатиот и овој месец извршил повеќе кражби на гориво од возила. Од А.А.

Апсење пред угостителски објект во Тетово

Локално - 03.10.2022

На 02.10.2022 во 22.55 часот пред угостителски објект на улица „Борис Кидрич“ во Тетово, полициски службеници од СВР Тетово го лишиле од слобода 31-годишниот тетовец С.С., кој пред тоа извршил кражба во тобако на улица „Иво Лола Рибар“ во Тетово.

Приведен крадец во Тетово

Канал5 - 03.10.2022

Пред угостителски објект на улица „Борис Кидрич“ во Тетово, полициски службеници од СВР Тетово вчера го лишиле од слобода 31-годишниот тетовец С.С., кој пред тоа извршил кражба во тобако на улица „Иво Лола Рибар“ во Тетово.