TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(ВИДЕО) Радомир Почуча: Не сум мртов!

Frontline - 24.09.2023

Меѓу убиените српски напаѓачи во косовските медиуми се наведуваше дека е и Радомир Почуча. Но самиот Почуча преку објава на социјалните мрежи ги отфрли овие вести велејќи дека е жив и не планира да умре.

Медиуми од Косово: Идентификуван еден од напаѓачите во Косово. Кој е убиениот Почуча?

Frontline - 24.09.2023

Косовската полиција го потврди убиството на тројца припадници на српската радикална групата во северно Косово. Според косовските медиуми, еден од убиените Срби е идентификуван – се работи за Радомир Почуча.

Еден од напаѓачите во Косово е идентификуван: Кој е уапсениот Почуча?

Нова ТВ - 24.09.2023

Косовската полиција го потврди убиството на тројца припадници на српската радикална групата во северно Косово. Според косовските медиуми, еден од убиените Срби е идентификуван – се работи за Радомир Почуча.

Почуча е еден од напаѓачите во Косово

CivilMedia - 24.09.2023

Косовската полиција го потврди убиството на тројца припадници на српската радикална групата во северно Косово. Според косовските медиуми, еден од убиените Срби е идентификуван – се работи за Радомир Почуча.

Идентификуван еден од напаѓачите во Косово: Кој е уапсениот Почуча

Либертас - 24.09.2023

Косовската полиција го потврди убиството на тројца припадници на српската радикална групата во северно Косово. Според косовските медиуми, еден од убиените Срби е идентификуван – се работи за Радомир Почуча.

(ВИДЕО) Радомир Попуча: Не сум мртов!

CivilMedia - 24.09.2023

Меѓу убиените српски напаѓачи во косовските медиуми се наведуваше дека е и Радомир Почуча. Но самиот Почуча преку објава на социјалните мрежи ги отфрли овие вести велејќи дека е жив и не планира да умре.

(ВИДЕО) Радомир Попуча: Не сум мртов!

Нова ТВ - 24.09.2023

Меѓу убиените српски напаѓачи во косовските медиуми се наведуваше дека е и Радомир Почуча. Но самиот Почуча преку објава на социјалните мрежи ги отфрли овие вести велејќи дека е жив и не планира да умре.