TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Еспинос: Карате светот обединет околу исти цели

Опсервер - 29.05.2020

Скопје, 29 мај 2020 () – Изминативе три дена беше организирана видео конференцијата на претседателот на Светската карате федерација (WKF) Антонио Еспинос со претседателите на националните карате федерации од целиот свет.

Еспинос: Карате светот обединет околу исти цели

А1 On - 29.05.2020

Изминативе три дена беше организирана видео конференцијата на претседателот на Светската карате федерација (WKF) Антонио Еспинос со претседателите на националните карате федерации од целиот свет.

Единството во каратето во светот на највисоко можно ниво

Спортски - 29.05.2020

Унитарноста на каратето се потврди на најдобар можен начин, откако изминативе неколку дена беше организирана тридневна видео конференцијата на претседателот на Светската карате федерација (WKF) Антонио Еспинос со претседателите на националните ...

Еспинос: Карате светот обединет околу исти цели

MakPress - 29.05.2020

Изминативе три дена беше организирана видео конференцијата на претседателот на Светската карате федерација (WKF) Антонио Еспинос со претседателите на националните карате федерации од целиот свет.

Еспиноз: Карате светот обединет околу исти цели

IPON - 29.05.2020

Унитарноста на каратето се потврди на најдобар можен начин, откако изминативе неколку дена беше организирана тридневна видео конференцијата на претседателот на Светската карате федерација (ВКФ/WKF) Антонио Еспинос со претседателите на националните ...

Светската карате федерација ја потенцира унитарноста на спортот

Екипа - 30.05.2020

Унитарноста на каратето се потврди на најдобар можен начин, откако изминативе неколку дена беше организирана тридневна видео конференцијата на претседателот на Светската карате федерација (WKF) Антонио Еспинос со претседателите на националните ...