TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Османи во Стразбур: Мултилатерализмот останува единствен ефикасен одговор кон предизвиците

Макфакс - 17.05.2024

Mинистерот за надворешни работи, Бујар Османи се обрати на 133-тата сесија на Комитетот на Министри на Совет на Европа во Стразбур, при што ја подвлече улогата на мултилатерализмот при справување со тековните многубројни предизвици.

Османи во Стразбур, на сесијата на Комитетот на Министри на Совет на Европа

Сител - 16.05.2024

Министерот за надворешни работи Бујар Османи, ќе учествува на 133-тата сесија на Комитетот на Министри на Совет на Европа во Стразбур. Како што соопшти МНР, покрај обраќањето на утрешната сесија, тој вечер ќе учествува на работната вечера на тема ...

Османи во Стразбур на сесијата на Комитетот на министри на Совет на Европа

Слободен Печат - 16.05.2024

Министерот за надворешни работи Бујар Османи, ќе учествува на 133-тата сесија на Комитетот на Министри на Совет на Европа во Стразбур. Како што соопшти МНР, покрај обраќањето на утрешната сесија, тој вечер ќе учествува на работната вечера на тема ...

Ќе лобира ли за прием на Косово? Oсмани во Советот на Европа

Република - 16.05.2024

Министерот за надворешни работи Бујар Османи, ќе учествува на 133-тата сесија на Комитетот на Министри на Совет на Европа во Стразбур. Како што соопшти МНР, покрај обраќањето на утрешната сесија, тој вечер ќе учествува на работната вечера на тема ...

Османи во Стразбур, на сесијата на Комитетот на Министри на Совет на Европа

Во Центар - 16.05.2024

Министерот за надворешни работи Бујар Османи, ќе учествува на 133-тата сесија на Комитетот на Министри на Совет на Европа во Стразбур. Како што соопшти МНР, покрај обраќањето на утрешната сесија, тој вечер ќе учествува на работната вечера на тема ...

Османи од Стразбур: Мултилатерализмот останува единствен ефикасен одговор кон предизвиците

Локално - 17.05.2024

Mинистерот за надворешни работи на Република Северна Македонија, Бујар Османи се обрати на 133-тата сесија на Комитетот на Министри на Совет на Европа во Стразбур, при што ја подвлече улогата на мултилатерализмот при справување со тековните ...

Османи во Стразбур: Мултилатерализмот останува единствен ефикасен одговор кон предизвиците

Опсервер - 17.05.2024

Mинистерот за надворешни работи, Бујар Османи се обрати на 133-тата сесија на Комитетот на Министри на Совет на Европа во Стразбур, при што ја подвлече улогата на мултилатерализмот при справување со тековните многубројни предизвици.