TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пецаков: Го подмиривме долгот во образование и сега вложуваме училиштата да ги направиме современи и енергетски ...

OhridNews - 18.03.2023

Со домаќинско, чесно и одговорно работење го подмиривме долгот во образование и сега вложуваме училиштата да ги направиме современи и енергетски ефикасни, рече градоначалникот на Општина Охрид, Кирил Пецаков при денешниот увид со претседателот на ...

Пецаков: Со домаќинско, чесно и одговорно работење го подмиривме долгот во образование и сега вложуваме училиштата да ...

Курир - 18.03.2023

Денеска сме во Охрид, повторно, заедно со претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски и презентираме сето она што во овој период се работи, а секако може да поразговараме и за сето она кое што ќе се работи, изјави денеска охридскиот ...

Пецаков: Со домаќинско, чесно и одговорно работење го подмиривме долгот во образование и сега вложуваме во современи и ...

Република - 18.03.2023

Денеска сме во Охрид, повторно, заедно со претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски и презентираме сето она што во овој период се работи, а секако може да поразговараме и за сето она кое што ќе се работи, изјави денеска охридскиот ...

Пецаков: Со домаќинско, чесно и одговорно работење го подмиривме долгот во образование и сега вложуваме училиштата да ...

Нетпрес - 18.03.2023

Денеска сме во Охрид, повторно, заедно со претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски и презентираме сето она што во овој период се работи, а секако може да поразговараме и за сето она кое што ќе се работи, изјави денеска охридскиот ...

Пецаков: Со домаќинско, чесно и одговорно работење го подмиривме долгот во образованието

Опсервер - 18.03.2023

Денеска сме во Охрид, повторно, заедно со претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски и презентираме сето она што во овој период се работи, а секако може да поразговараме и за сето она кое што ќе се работи.

Пецаков: Со домаќинско, чесно и одговорно работење го подмиривме долгот во образованието

Канал5 - 18.03.2023

Денеска сме во Охрид, повторно, заедно со претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски и презентираме сето она што во овој период се работи, а секако може да поразговараме и за сето она кое што ќе се работи.

Пецаков: Со домаќинско, чесно и одговорно работење реализираме проекти во интерес на Охриѓани

MakPress - 18.03.2023

Денеска сме во Охрид, повторно, заедно со претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски и презентираме сето она што во овој период се работи, а секако може да поразговараме и за сето она кое што ќе се работи.