TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Колку часа сон му се потребни на секој хороскопски знак?

Црнобело - 21.01.2018

Мноштво научни истражувања потврдуваат дека квалитетниот сон е клучен за човековото здравје. Но, што вели астрологијата на оваа тема? Кои важат за најголеми спанковци помеѓу дванаесетте претставници на Зодијакот? Кому, пак, спиењето му е еднакво на ...

Колку часа сон му се потребни на секој хороскопски знак?

Сител - 21.01.2018

Мноштво научни истражувања потврдуваат дека квалитетниот сон е клучен за човековото здравје. Но, што вели астрологијата на оваа тема? Кои важат за најголеми спанковци помеѓу дванаесетте претставници на Зодијакот? Кому, пак, спиењето му е еднакво на ...

Колку часа сон му се потребни на секој хороскопски знак?

Press24 - 22.01.2018

Мноштво научни истражувања потврдуваат дека квалитетниот сон е клучен за човековото здравје. Но, што вели астрологијата на оваа тема? Кои важат за најголеми спанковци помеѓу дванаесетте претставници на Зодијакот? Кому, пак, спиењето му е еднакво на ...