TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Д-р Илиев: Спуштена бешика е проблем за кој има решение

НМД - 08.04.2021

Мочниот меур е сместен во малата карлица и кај жените лежи на предниот дел на ваги-ната. Оваа потпора со тек на времето може да ослаби и попушти, па мочниот меур да се спушти најпрво во ваги-ната, а потоа и надвор од неа.

Ако се будите да уринирате неколку пати во текот на ноќта, кажете му го тоа на вашиот лекар – може да биде алармантно

Вистина.мк - 08.04.2021

Постојат многу причини зошто би можеле да бидете будни навечер, а една од нив е празнење на мочниот меур. И додека мокрењето среде ноќ е далеку од невообичаено, тоа може да биде показател дека нешто не е во ред ако се случува премногу често.

Ако се будите да уринирате неколку пати во текот на ноќта, кажете му го тоа на вашиот лекар – може да биде алармантно

Курир - 08.04.2021

Постојат многу причини зошто би можеле да бидете будни навечер, а една од нив е празнење на мочниот меур. И додека мокрењето среде ноќ е далеку од невообичаено, тоа може да биде показател дека нешто не е во ред ако се случува премногу често.