TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(Видео) Летаат евра! Амди Бајрам прави свадба на внуката Перихан на брод во Истанбул

ММС - 17.10.2020

Поранешниот пратеник Амди Бајрам минатата недела во Македонија не успеа да направи свадба на внуката Перихан, но затоа, пак, веселбата ја пресели во Истанбул, вечерва на брод на Босфор. Синот на Амди, Габриел, татко на неверстата на својот Фејсбук ...

Амди Бајрам прави свадба за внуката во Истанбул со 200 гости од Македонија, поради ковид забраната за семејни собирања ...

Сакам да кажам - 17.10.2020

Поранешниот пратеник Амди Бајрам вечерва прави свадба за внуката Перихан во Истанбул. Свадбата се случува на брод на Босфор, со над 200 гости од Македонија. Во земјава, поради коронавирусот забрането е организирање свадби, па поради тоа Амди Бајрам ...

Поради анти-ковид мерките, Амди Бајрам ја премести свадбата на внуката во Турција

Expres - 17.10.2020

Над 200 гости од Македонија, вечерва се на свадба на внуката на Амди Бајрам на Брод на Босфор, дознава порталот СакамдаКажам. Поради анти-ковид мерките кај нас со кои се забранети големи собири меѓу кои и свадби, поранешниот пратеник решил свадбата ...

Амди Бајрам прави свадба за внуката во Истанбул со 200 гости од Македонија

Курир - 17.10.2020

Поранешниот пратеник Амди Бајрам вечерва прави свадба за внуката Перихан во Истанбул. Свадбата се случува на брод на Босфор, со над 200 гости од Македонија. Во земјава, поради коронавирусот забрането е организирање свадби, па поради тоа Амди Бајрам ...

Амди Бајрам ја мажи внуката во Истанбул (ВИДЕО)

Слободен Печат - 17.10.2020

Поранешниот пратеник Амди Бајрам вечерва прави свадба за внуката Перихан во Истанбул. Свадбата се случува на брод на Босфор, со над 200 гости од Македонија. Во земјава, поради коронавирусот забрането е организирање свадби, па поради тоа Амди Бајрам ...