TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Samsung BESPOKE линијата на фрижидери за прв пат на CES 2021

Фактор - 20.01.2021

Сега корисниците можат да бираат различни кујнски решенија и стилови за да го персонализираат својот простор за живеење Компанијата Samsung Electronics Co., Ltd. прв пат го најави претставувањето на познатата Bespoke линија на фрижидери на ...

Samsung BESPOKE линијата на фрижидери за прв пат на CES 2021

Бизнис Вести - 20.01.2021

Сега корисниците можат да бираат различни кујнски решенија и стилови за да го персонализираат својот простор за живеење Скопје, 20. јануари 2021. година – Компанијата Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung BESPOKE линијата на фрижидери за прв пат на CES 2021

Хаштаг - 20.01.2021

Сега корисниците можат да бираат различни кујнски решенија и стилови за да го персонализираат својот простор за живеење Компанијата Samsung Electronics Co., Ltd. прв пат го најави претставувањето на познатата Bespoke линија на фрижидери на ...

Samsung BESPOKE линијата на фрижидери за прв пат на CES 2021

Smartportal - 20.01.2021

Сега корисниците можат да бираат различни кујнски решенија и стилови за да го персонализираат својот простор за живеење Скопје, 20. јануари 2021. година – Компанијата Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung BESPOKE линијата на фрижидери за прв пат на CES 2021

Опсервер - 20.01.2021

Сега корисниците можат да бираат различни кујнски решенија и стилови за да го персонализираат својот простор за живеење – Компанијата Samsung Electronics Co., Ltd. прв пат го најави претставувањето на познатата Bespoke линија на фрижидери на ...

Samsung BESPOKE линијата на фрижидери за прв пат на CES 2021

USB - 20.01.2021

Компанијата Samsung прв пат го најави претставувањето на познатата Bespoke линија на фрижидери на најголемиот саем за потрошувачка електроника, CES 2021. Bespoke фрижидерите поседуваат целосно нов Flex формат со четири врати со елегантни линии, со ...

Samsung BESPOKE линијата на фрижидери за прв пат на CES 2021

Телефони.мк - 20.01.2021

Samsung Electronics Co., Ltd. прв пат го најави претставувањето на познатата Bespoke линија на фрижидери на најголемиот саем за потрошувачка електроника, CES 2021. Bespoke фрижидерите поседуваат целосно нов Flex формат со четири врати со елегантни ...

Samsung BESPOKE линијата на фрижидери за прв пат на CES 2021

Екипа - 20.01.2021

Сега корисниците можат да бираат различни кујнски решенија и стилови за да го персонализираат својот простор за живеење Компанијата Samsung Electronics Co., Ltd. прв пат го најави претставувањето на познатата Bespoke линија на фрижидери на ...