TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ивица Зубац останува во ЛА Клиперс

Екипа - 29.06.2022

Хрватскиот кошаркар, Ивица Зубац, договори нов тригодишен договор со Лос Анџелес Клиперс, пренесуваат американските медиуми. Хрватот во Клиперс во следните три сезони би требало да заработи 33 милиони долари.

Клиперс му дава на Зубац 33 милиони долари за тригодишен договор

Курир - 29.06.2022

Лос Анџелес Клиперс се договорија за продолжување на договорот со хрватскиот центар Ивица Зубац. Агентите на Зубац објавија дека кошаркарот ќе заработи 33 милиони во следните три години. Се забележува дека клубот од Калифорнија ја одби опцијата за ...

Клиперс му дава на Зубац 33 милиони долари за тригодишен договор

Опсервер - 29.06.2022

Лос Анџелес клиперс се договорија за продолжување на договорот со хрватскиот центар Ивица Зубац. Агентите на Зубац објавија дека кошаркарот ќе заработи 33 милиони во следните три години. Се забележува дека клубот од Калифорнија ја одби опцијата за ...

Клиперс му дава на Зубац 33 милиони долари за тригодишен договор

MakPress - 29.06.2022

Лос Анџелес клиперс се договорија за продолжување на договорот со хрватскиот центар Ивица Зубац. Агентите на Зубац објавија дека кошаркарот ќе заработи 33 милиони во следните три години. Се забележува дека клубот од Калифорнија ја одби опцијата за ...

Хрватот Зубац договори 33 милиони долари за тригодишен договор со ЛА Клиперс

Република - 29.06.2022

Лос Анџелес клиперс се договорија за продолжување на договорот со хрватскиот центар Ивица Зубац. Агентите на Зубац објавија дека кошаркарот ќе заработи 33 милиони во следните три години. Минатата сезона Зубац имаше просек од 10,3 поени, 8,4 скока и ...

Клиперс му дава на Зубац 33 милиони долари за тригодишен договор

Сител - 29.06.2022

Лос Анџелес клиперс се договорија за продолжување на договорот со хрватскиот центар Ивица Зубац. Агентите на Зубац објавија дека кошаркарот ќе заработи 33 милиони во следните три години. Се забележува дека клубот од Калифорнија ја одби опцијата за ...

Клиперс му дава на Зубац 33 милиони долари за тригодишен договор

Sport M - 29.06.2022

Лос Анџелес клиперс се договорија за продолжување на договорот со хрватскиот центар Ивица Зубац. Агентите на Зубац објавија дека кошаркарот ќе заработи 33 милиони во следните три години. Се забележува дека клубот од Калифорнија ја одби опцијата за ...