TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пентагон: 34 американски војници претрпеле трауми во нападот на Иран врз базите во Ирак

МКД - 24.01.2020

Пентагон соопшти дека кај 34 војници била дијагностицирана претрпена траума за време на иранскиот напад врз американските бази во Ирак. Во соопштението се додава дека половина од војниците се вратиле на своите задачи.

Пентагон потврди за 34 настрадани војници на САД во иранското ракетирање во Ирак

Нетпрес - 24.01.2020

Триесет и четири американски војници се здобиле со разни степени на контузии како последица на ракетниот напад кој Иран го изведе на 8-ми јануари врз две воена бази во Ирак во кои се распоредени трупите на САД, потврди во петокот на брифингот за ...

Пентагон: Триесет и четири војници имаат трауматични повреди на мозокот

24Инфо - 24.01.2020

– Пентагон денеска соопшти дека кај 34 американски војници биле дијагностицирани трауматични повреди на мозокот по иранскиот напад врз базата во Ирак на почетокот на овој месец. Според портпаролот на Пентагон, Џонатан Хофман, осуммина војници, кои ...

Пентагон: Триесет и четири војници имаат трауматични повреди на мозокот

Опсервер - 24.01.2020

Пентагон денеска соопшти дека кај 34 американски војници биле дијагностицирани трауматични повреди на мозокот по иранскиот напад врз базата во Ирак на почетокот на овој месец. Според портпаролот на Пентагон, Џонатан Хофман, осуммина војници, кои ...

Пентагон: Триесет и четири војници имаат трауматични повреди на мозокот

Локално - 24.01.2020

Пентагон денеска соопшти дека кај 34 американски војници биле дијагностицирани трауматични повреди на мозокот по иранскиот напад врз базата во Ирак на почетокот на овој месец. Според портпаролот на Пентагон, Џонатан Хофман, осуммина војници, кои ...

Пентагон: Триесет и четири војници имаат трауматични повреди на мозокот

А1 On - 24.01.2020

Пентагон денеска соопшти дека кај 34 американски војници биле дијагностицирани трауматични повреди на мозокот по иранскиот напад врз базата во Ирак на почетокот на овој месец. Според портпаролот на Пентагон, Џонатан Хофман, осуммина војници, кои ...

Пентагон: Триесет и четири војници имаат трауматични повреди на мозокот

MakPress - 24.01.2020

Пентагон денеска соопшти дека кај 34 американски војници биле дијагностицирани трауматични повреди на мозокот по иранскиот напад врз базата во Ирак на почетокот на овој месец. Според портпаролот на Пентагон, Џонатан Хофман, осуммина војници, кои ...

ПЕНТАГОН: Триесет и четири војници се здобиле со трауматични повреди на мозокот по нападот врз базите

Денешен - 24.01.2020

Пентагон денеска соопшти дека кај 34 американски војници биле дијагностицирани трауматични повреди на мозокот по иранскиот напад врз базата во Ирак на почетокот на овој месец. Според портпаролот на Пентагон, Џонатан Хофман, осуммина војници, кои ...