TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Двајца арачиновци фатени со оружје кај „пластичарска“

Курир - 12.01.2018

Рано изутрина околу 9:00 часот кај двајца жители од Арачиново се пронајдени пиштоли кои ги поседувале нелегално. Едницата „Алфи“ рано изутринава при претрес на двајца жители на Арачиново пронашла два пиштоли кои ги носеле на појасот.

Две лица фатени со оружје во Арачиново

Press24 - 12.01.2018

Рано изутрина околу 9:00 часот кај двајца жители од Арачиново се пронајдени пиштоли кои ги поседувале нелегално. Едницата „Алфи“ рано изутринава при претрес на двајца жители на Арачиново пронашла два пиштоли кои ги носеле на појасот.

Двајца арачиновци фатени со оружје кај Пластичарска улица

Република - 12.01.2018

Рано изутрина околу 9:00 часот кај двајца жители од Арачиново се пронајдени пиштоли кои ги поседувале нелегално. Едницата „Алфи“ рано изутринава при претрес на двајца жители на Арачиново пронашла два пиштоли кои ги носеле на појасот.

Двајца арачиновци фатени со оружје кај „Пластичарска“

Нетпрес - 13.01.2018

Рано изутрина околу 9 часот кај двајца жители од Арачиново се пронајдени пиштоли кои ги поседувале нелегално. Едницата „Алфи“ рано изутринава при претрес на двајца жители на Арачиново пронашла два пиштоли кои ги носеле на појасот.