TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Министрите за одбрана на Централна Европа предупредија на важноста на Западен Балкан за безбедноста на континентот

Frontline - 08.12.2023

Министрите за одбрана на земјите членки на Централноевропската одбранбена соработка предупредија денеска во Прага на средбата со нивните колеги од земјите од Западен Балкан дека поради војните во Украина и на Блискиот Исток , тој регион и неговото ...

Во Прага дводневна средба на министрите за одбрана на земјите од Вишеградската четворка

Локално - 07.12.2023

Во Прага денеска почна дводневна средба на министрите за одбрана на земјите од Вишеградската четворка – Чешка, Унгарија, Полска и Словачка. На министрите утре ќе им се придружат претставници на Централноевропската одбранбена соработка (ЦЕДЦ) и на ...

Министрите за одбрана на Централна Европа предупредија на важноста на Западен Балкан за безбедноста на континентот

Zoom - 08.12.2023

Министрите за одбрана на земјите членки на Централноевропската одбранбена соработка предупредија денеска во Прага на средбата со нивните колеги од земјите од Западен Балкан дека поради војните во Украина и на Блискиот Исток , тој регион и неговото ...

Министрите за одбрана на Централна Европа предупредија на важноста на Западен Балкан за безбедноста на континентот

Рацин - 08.12.2023

Министрите за одбрана на земјите членки на Централноевропската одбранбена соработка предупредија денеска во Прага на средбата со нивните колеги од земјите од Западен Балкан дека поради војните во Украина и на Блискиот Исток , тој регион и неговото ...

Министрите за одбрана на Централна Европа предупредија на важноста на Западен Балкан за безбедноста на континентот

Локално - 08.12.2023

Министрите за одбрана на земјите членки на Централноевропската одбранбена соработка предупредија денеска во Прага на средбата со нивните колеги од земјите од Западен Балкан дека поради војните во Украина и на Блискиот Исток , тој регион и неговото ...

Министрите за одбрана на Централна Европа: Западен Балкан е важен за безбедноста на континентот

24Инфо - 08.12.2023

Министрите за одбрана на земјите членки на Централноевропската одбранбена соработка предупредија денеска во Прага на средбата со нивните колеги од земјите од Западен Балкан дека поради војните во Украина и на Блискиот Исток , тој регион и неговото ...

Министрите за одбрана на Централна Европа предупредија на важноста на Западен Балкан за безбедноста на континентот

Либертас - 08.12.2023

Министрите за одбрана на земјите членки на Централноевропската одбранбена соработка предупредија денеска во Прага на средбата со нивните колеги од земјите од Западен Балкан дека поради војните во Украина и на Блискиот Исток , тој регион и неговото ...

Министрите за одбрана на Централна Европа предупредија на важноста на Западен Балкан за безбедноста на континентот

Сител - 08.12.2023

Министрите за одбрана на земјите членки на Централноевропската одбранбена соработка предупредија денеска во Прага на средбата со нивните колеги од земјите од Западен Балкан дека поради војните во Украина и на Блискиот Исток , тој регион и неговото ...

Министрите за одбрана на Централна Европа предупредија на важноста на Западен Балкан за безбедноста на континентот

Денешен - 08.12.2023

Министрите за одбрана на земјите членки на Централноевропската одбранбена соработка предупредија денеска во Прага на средбата со нивните колеги од земјите од Западен Балкан дека поради војните во Украина и на Блискиот Исток , тој регион и неговото ...

Министрите за одбрана на Централна Европа предупредија на важноста на Западен Балкан за безбедноста на континентот

Lider - 08.12.2023

Министрите за одбрана на земјите членки на Централноевропската одбранбена соработка предупредија денеска во Прага на средбата со нивните колеги од земјите од Западен Балкан дека поради војните во Украина и на Блискиот Исток , тој регион и неговото ...

Министрите за одбрана на Централна Европа предупредија на важноста на Западен Балкан за безбедноста на континентот

MakPress - 09.12.2023

Министрите за одбрана на земјите членки на Централноевропската одбранбена соработка предупредија денеска во Прага на средбата со нивните колеги од земјите од Западен Балкан дека поради војните во Украина и на Блискиот Исток , тој регион и неговото ...

Министрите за одбрана на Централна Европа предупредија на важноста на Западен Балкан за безбедноста на континентот

Република - 09.12.2023

Министрите за одбрана на земјите членки на Централноевропската одбранбена соработка предупредија денеска во Прага на средбата со нивните колеги од земјите од Западен Балкан дека поради војните во Украина и на Блискиот Исток , тој регион и неговото ...