TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Тамара Тодевска во новата кампања на Европската Унија за „Европејците кои прават разлика“

Centar - 18.02.2020

Тамара Тодевска е дел од најновата кампања на Европската унија наречена „Европејците кои прават разлика“. Кампањата има цел да им ги претстави на граѓаните на Европската унија иновативните и талентирате жени од Западен Балкан.

ВИДЕО: Тамара Тодевска во новата кампања на Европската Унија за „Европејците кои прават разлика“

Локално - 18.02.2020

Тамара Тодевска е дел од најновата кампања на Европската унија наречена „Европејците кои прават разлика“. Кампањата има цел да им ги претстави на граѓаните на Европската унија иновативните и талентирате жени од Западен Балкан.

Тамара Тодевска во новата кампања на Европската Унија за „Европејците кои прават разлика“

Бриф - 18.02.2020

Тамара Тодевска е дел од најновата кампања на Европската унија наречен „Европејците кои прават разлика“. Кампањата има цел да им ги претстави на граѓаните на Европската унија иновативните и талентирате жени од Западен Балкан.

Тамара Тодевска во новата кампања на Европската Унија за „Европејците кои прават разлика“

24Инфо - 18.02.2020

Тамара Тодевска е дел од најновата кампања на Европската унија наречена „Европејците кои прават разлика“ Кампањата има цел да им ги претстави на граѓаните на Европската унија иновативните и талентирате жени од Западен Балкан.

Тамара Тодевска во новата кампања на Европската Унија за „Европејците кои прават разлика“

iPortal - 18.02.2020

Тамара Тодевска е дел од најновата кампања на Европската унија наречена „Европејците кои прават разлика“ Кампањата има цел да им ги претстави на граѓаните на Европската унија иновативните и талентирате жени од Западен Балкан.

(Видео) Тамара во новата кампања на Европската Унија

Репортер - 18.02.2020

Тамара Тодевска е дел од најновата кампања на Европската Унија наречена „Европејците кои прават разлика“. Кампањата има цел да им ги претстави на граѓаните на Европската унијаи новативните и талентирате жени од Западен Балкан.

Тамара Тодевска дел од најновата кампања на Европската Унија ВИДЕО

+инфо - 18.02.2020

Тамара Тодевска е дел од најновата кампања на Европската Унија наречена „Европејците кои прават разлика“ Кампањата има цел да им ги претстави на граѓаните на ЕУ иновативните и талентирани жени од Западен Балкан.

Тамара македонски претставник во ЕУ кампањата „Европејците кои прават разлика“

Таратур - 19.02.2020

Македонската пејачка Тамара Тодевска е дел од најновата ЕУ кампања насловена „Европејците кои прават разлика“. Кампањата има цел да им ги претстави на граѓаните на Европската унија иновативните и талентирани жени од Западен Балкан.

Тамара во кампања на ЕУ- Европејците кои прават разлика

ММС - 19.02.2020

Тамара Тодевска е дел од најновата кампања на Европската унија наречена „Европејците кои прават разлика“. Кампањата има цел да им ги претстави на граѓаните на Европската унија иновативните и талентирате жени од Западен Балкан.