TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Шекеринска: Извештаите од несреќата кај Блаце ќе му се предадат на јавниот обвинител

Press24 - 12.01.2018

Министерката за одбрана, Радмила Шеќеринска, денеска беше на одбележувањето 10 години од хеликоптерската несреќа кај Блаце. Таа посочи дека сите податоци и извештаи за несреќата ќе му бидат предадени на новиот јавен обвинител.

Десет години од хеликоптерската несреќа кај Блаце во која загинаа 11 припадници на АРМ

МРТ - 12.01.2018

Изминаа десет години од хеликоптерската несреќа кај катлановско Блаце, во која загинаа 11 припадници на воздухопловната бригада на АРМ. Со полагање свежо цвеќе на спомен - обележјето на местото на несреќата, Министерството за одбрана и АРМ им ...

Шекеринска: Извештаите од несреќата кај Блаце ќе бидат доставени до јавниот обвинител

+инфо - 12.01.2018

Министерката рече дека исредби со дел од семејствата и од нив чула критики во поглед на истрагите кои се водеа околу причините за несреќата. Министерката за одбрана Радмила Шекеринска денеска од катлановско Блаце каде пред 10 години во хеликоптерска ...

Десет години од хеликоптерската несреќа кај катлановско Блаце

МРТ - 12.01.2018

На спомен- обележјето цвеќиња положија семејствата на загинатите, министерката за одбрана Шеќеринска, делегации од генералштабот, од Кабинетот на претседателот и од општина Илинден. Десет години од хеликоптерската несреќа кај катлановско Блаце каде ...

Десет години од хеликоптерската несреќа кај Блаце

24 Вести - 12.01.2018

Денеска се навршуваат десет години од трагичната хеликоптерска несреќа кај катлановско Блаце во која животот го загубија 11 припадници на армијата на Република Македонија. Во нивна чест, на спомен обележјето, цвеќе ќе положат делегации од ...

Десет години од хеликоптерската несреќа кај Блаце

МРТ - 12.01.2018

Со полагање свежи цвеќиња на спомен обележјето, Министерството за одбрана и АРМ ќе им оддадат почит на трагично загинатите припадници на воздухопловните сили. Десет години од хеликоптерската несреќа кај катлановско Блаце, во која загинаа 11 ...

Десет години од хеликоптерската несреќа кај Блаце

А1 On - 12.01.2018

Со полагање цвеќе на спомен – обележјето кај катлановско Блаце, денеска ќе се одбележат десет години од хеликоптерската несреќа во која трагично загинаа единаесет припадници на воздухопловната бригада на АРМ.

Одбележани 10 години од хеликоптерската несреќа кај Блаце

Канал5 - 12.01.2018

На спомен - обележјето кај катлановско Блаце, денеска беа одбележани десет години од хеликоптерската несреќа во која загинаа 11 припадници на воздухопловната бригада (вбр) на АРМ. Цвеќе положија делегација на Министерството за одбрана (МО), ...

10 години од хеликоптерската несреќа во која загинаа тројца кумановци

Кумановски м. - 12.01.2018

loading... Денеска се навршуваат десет години од хеликоптерската несреќа која се случи близу катлановско Блаце, во која трагично загинаа единаесет припадници на воздухопловната бригада (ВБР) на АРМ.

Шекеринска: Извештаите од несреќата кај Блаце ќе бидат доставени до јавниот обвинител

ТВ21 - 12.01.2018

Министерката за одбрана Радмила Шекеринска денеска од катлановско Блаце каде пред 10 години во хеликоптерска несреќа загинаа 11 припадници на АРМ изјави дека сите податоци и извештаи за несреќата ќе му бидат предадени на новиот јавен обвинител ...

Десет години од хеликоптерската несреќа кај Блаце

Алфа - 12.01.2018

Десет години од хеликоптерската несреќа кај катлановско Блаце, во која загинаа 11 припадници на воздухопловната бригада на АРМ. Десет години од хеликоптерската несреќа кај катлановско Блаце, во која загинаа 11 припадници на воздухопловната бригада ...

Десет години од хеликоптерската несреќа кај Блаце

Сител - 12.01.2018

Со полагање цвеќе на спомен – обележјето кај катлановско Блаце, денеска ќе се одбележат десет години од хеликоптерската несреќа во која трагично загинаа единаесет припадници на воздухопловната бригада на АРМ.

Десет години од хеликоптерската несреќа кај Блаце

Курир - 12.01.2018

Со полагање цвеќе на спомен – обележјето кај катлановско Блаце, денеска ќе се одбележат десет години од хеликоптерската несреќа во која загинаа 11 припадници на воздухопловната бригада (вбр) на АРМ.

Шекеринска: Извештаите за несреќата кај Блаце ќе бидат доставени до ЈО...

Н.Македонија - 12.01.2018

Шекеринска: Извештаите за несреќата кај Блаце ќе бидат доставени до ЈО Сите податоци и извештаи за хеликоптерската несреќа кај катлановско Блаце, каде што пред 10 години загинаа 11 припадници на АРМ, ќе му бидат предадени на новиот јавен обвинител ...

Десет години од хеликоптерската несреќа кај Блаце

Тера - 12.01.2018

Со полагање цвеќе на спомен – обележјето кај катлановско Блаце, денеска ќе се одбележат десет години од хеликоптерската несреќа во која трагично загинаа единаесет припадници на воздухопловната бригада на АРМ.

Одбележани 10 години од хеликоптерската несреќа кај Блаце...

Н.Македонија - 12.01.2018

Одбележани 10 години од хеликоптерската несреќа кај Блаце На спомен - обележјето кај катлановско Блаце, денеска беа одбележани десет години од хеликоптерската несреќа во која загинаа 11 припадници на воздухопловната бригада (вбр) на АРМ.

Шекеринска: Извештаите од несреќата кај Блаце ќе бидат доставени до јавниот обвинител

Локално - 12.01.2018

Министерката за одбрана Радмила Шекеринска денеска од катлановско Блаце каде пред 10 години во хеликоптерска несреќа загинаа 11 припадници на АРМ изјави дека сите податоци и извештаи за несреќата ќе му бидат предадени на новиот јавен обвинител ...

Десет години од хеликоптерската несреќа кај Блаце

Press24 - 12.01.2018

Со полагање цвеќе на спомен – обележјето кај катлановско Блаце, денеска ќе се одбележат десет години од хеликоптерската несреќа во која загинаа 11 припадници на воздухопловната бригада (вбр) на АРМ.

Шекеринска: Извештаите од несреќата кај Блаце ќе бидат доставени до јавниот обвинител

Либертас - 12.01.2018

Министерката за одбрана Радмила Шекеринска денеска од катлановско Блаце каде пред 10 години во хеликоптерска несреќа загинаа 11 припадници на АРМ изјави дека сите податоци и извештаи за несреќата ќе му бидат предадени на новиот јавен обвинител ...

Десет години од хеликоптерската несреќа кај Блаце

Република - 12.01.2018

Со полагање цвеќе на спомен – обележјето кај катлановско Блаце, денеска ќе се одбележат десет години од хеликоптерската несреќа во која загинаа 11 припадници на воздухопловната бригада (вбр) на АРМ.

Десет години од хеликоптерската несреќа кај Блаце

Скопје инфо - 12.01.2018

Со полагање цвеќе на спомен – обележјето кај катлановско Блаце, денеска ќе се одбележат десет години од хеликоптерската несреќа во која загинаа 11 припадници на воздухопловната бригада (вбр) на АРМ.

Десет години од хеликоптерската несреќа кај Блаце

Макфакс - 12.01.2018

Со полагање цвеќе на спомен – обележјето кај катлановско Блаце, денеска ќе се одбележат десет години од хеликоптерската несреќа во која загинаа 11 припадници на воздухопловната бригада (вбр) на АРМ.

Десет години од хеликоптерската несреќа кај Блаце

Пулс24 - 12.01.2018

Со полагање цвеќе на спомен – обележјето кај катлановско Блаце, денеска ќе се одбележат десет години од хеликоптерската несреќа во која загинаа 11 припадници на воздухопловната бригада (вбр) на АРМ.

Десет години од хеликоптерската несреќа кај Блаце

Вечер - 12.01.2018

Со полагање цвеќе на спомен – обележјето кај катлановско Блаце, денеска ќе се одбележат десет години од хеликоптерската несреќа во која загинаа 11 припадници на воздухопловната бригада (вбр) на АРМ.

Десет години од хеликоптерската несреќа кај Блаце

Канал 77 - 12.01.2018

Со полагање цвеќе на спомен – обележјето кај катлановско Блаце, денеска ќе се одбележат десет години од хеликоптерската несреќа во која загинаа 11 припадници на воздухопловната бригада (вбр) на АРМ.

Десет години од хеликоптерската несреќа кај Блаце

Нетпрес - 12.01.2018

Со полагање цвеќе на спомен – обележјето кај катлановско Блаце, денеска ќе се одбележат десет години од хеликоптерската несреќа во која загинаа 11 припадници на воздухопловната бригада (вбр) на АРМ.

Десет години од хеликоптерската несреќа кај Блаце

Точка - 12.01.2018

Со полагање цвеќе на спомен – обележјето кај катлановско Блаце, денеска ќе се одбележат десет години од хеликоптерската несреќа во која загинаа 11 припадници на воздухопловната бригада (вбр) на АРМ.

Десет години од хеликоптерската несреќа кај Блаце

Стандард - 12.01.2018

Со полагање цвеќе на спомен – обележјето кај катлановско Блаце, денеска ќе се одбележат десет години од хеликоптерската несреќа во која загинаа 11 припадници на воздухопловната бригада (вбр) на АРМ.

Десет години од хеликоптерската несреќа кај Блаце

Скопје24 - 12.01.2018

Со полагање цвеќе на спомен – обележјето кај катлановско Блаце, денеска ќе се одбележат десет години од хеликоптерската несреќа во која загинаа 11 припадници на воздухопловната бригада (вбр) на АРМ.

Десет години од хеликоптерската несреќа кај Блаце

Шеталиште - 12.01.2018

Со полагање цвеќе на спомен – обележјето кај катлановско Блаце, денеска ќе се одбележат десет години од хеликоптерската несреќа во која загинаа 11 припадници на воздухопловната бригада (вбр) на АРМ.

Одбележани 10 години од хеликоптерската несреќа кај Блаце

Сител - 12.01.2018

Со полагање цвеќе на спомен - обележјето кај катлановско Блаце, денеска ќе се одбележат десет години од хеликоптерската несреќа во која загинаа 11 припадници на воздухопловната бригада (вбр) на АРМ.