TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Хорор-комедијата „Куќа на духовите“ наменета за деца над 8 години е нова премиера во Театар за деца и младинци

Република - 10.07.2024

Хорор-комедијата „Куќа на духовите“, прва кај нас, наменета за деца над осум години е новата премиера во Театарот за деца и младинци (ТДМ) закажана за утре, 11 јули во 20 часот. Автори на претставата се Деан Дамјановски и драматургот Горјан ...

Прва хорор комедија за деца на сцената на Театар за деца и младинци

Независен - 10.07.2024

На 11 јули 2024, во 20 часот на сцената на Театар за деца и младинци – Скопје, ќе се случи премиерната изведба на претставата „Куќата на духовите“, за прв пат кај нас, хорор комедија за деца, наменета за 8+ возраст, чии автори се Деан Дамјановски и ...

Хорор комедијата за деца „Куќата на духовите“ премиерно во Театар за деца и младинци

Трн - 10.07.2024

На сцената на Театар за деца и младинци – Скопје, на 11 јули, во 20 часот ќе се случи премиерната изведба на претставата „Куќата на духовите“, за првпат кај нас, хорор комедија за деца, наменета за 8+ возраст, чии автори се Деан Дамјановски и Горјан ...

Хорор-комедијата „Куќа на духовите“ наменета за деца над 8 години во Театар за деца и младинци

Вистина.мк - 10.07.2024

Хорор-комедијата „Куќа на духовите“, прва кај нас, наменета за деца над осум години е новата премиера во Театарот за деца и младинци (ТДМ) закажана за утре, 11 јули во 20 часот. Автори на претставата се Деан Дамјановски и драматургот Горјан ...

Премиера на хорор комедијата за деца „Куќата на духовите“ во Театар за деца и младинци

Вечер Прес - 10.07.2024

На сцената на Театар за деца и младинци – Скопје, на 11 јули, во 20 часот ќе се случи премиерната изведба на претставата „Куќата на духовите“, за првпат кај нас, хорор комедија за деца, наменета за 8+ возраст, чии автори се Деан Дамјановски и Горјан ...

Премиера на првата хорор комедија за деца на сцената на Театар за деца и младинци

Република - 11.07.2024

Вечерва во 20 часот, на сцената на Театар за деца и младинци е закажана премиерата на хорор-комедијата „Куќа на духовите“, прва кај нас, наменета за деца над осум години. Автори на претставата се Деан Дамјановски и драматургот Горјан Милошевски, а ...

Премиера на хорор комедијата „Куќата на духовите“ во театар за деца и младинци

Сакам да кажам - 11.07.2024

Денеска (11 јули) од 20 часот, во Театарот за деца и младинци (ТДМ) во Скопје премиерно ќе се изведе претставата „Куќата на духовите“, прва хорор комедија за деца кај нас, наменета за над осумгодишна возраст.

ФОТО: Театар за деца и младинци ја постави првата хорор-комедија за деца „Куќа на духовите“

Република - 11.07.2024

Вечерва, на 11 јули, во 20:00 часот на сцената на Театар за деца и младинци – Скопје, ќе се случи премиерната изведба на претставата „Куќата на духовите“, првпат кај нас, хорор комедија за деца, наменета за 8+ возраст, чии автори се Деан Дамјановски ...

Во Театарот за деца и младинци премиерно ќе биде изведена претставата „Куќата на духовите“

Слободен Печат - 11.07.2024

На сцената на Театар за деца и младинци – Скопје, на 11 јули, во 20 часот, ќе се случи премиерната изведба на претставата „Куќата на духовите“, за првпат кај нас, хорор-комедија за деца, наменета за 8+ возраст, чии автори се Деан Дамјановски и ...