TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Тања Савиќ очајна откако маж ѝ ги однесе децата во Австралија без нејзино знаење: Пет дена не сум ги слушнала синовите

Слободен Печат - 09.08.2020

Пејачката Тања Савиќ веќе неколку месеци проживува вистинска семејна драма, откако нејзиниот сопруг Душан Јованчевиќ ги однел нејзините синови во Австралија без нејзино знаење. Пејачката на Инстаграм сподели заедничка фотографија со синовите Максим ...

Тања Савиќ пет дена ги нема слушнато децата: Каде ќе им оди душата, ми ги блокираа повиците

Република - 09.08.2020

Српската пејачка Тања Савиќ со месеци не е заедно со своите деца, кои поради коронакризата татко им ги зеде во Австралија, и тоа без нејзино знаење. Денеска таа на својот „Инстаграм“ сподели фотографија под која напиша дека синовите Максим и Ѓорѓе ...

Пејачката во солзи: Тања Савиќ пет дена ги нема видено и слушнато децата, оваа болка повеќе не ја крие! (ФОТО)

Курир - 09.08.2020

Пејачката Тања Савиќ веќе со месеци не крие во јавноста дека ги нема видено своите деца кои поради коронакризата заминаа кај татко им во Австралија без нејзино знаење. Денеска таа на својот Инстаграм профил сподели фотографија под која напиша дека ...

Тања Савиќ очајна: Пет дена не ми ги покажуваат децата, КАДЕ ЌЕ ИМ ОДИ ДУШАТА (ФОТО)

Вечер - 09.08.2020

Пејачката Тања Савиќ со месеци ги нема видено своите синови Максим и Ѓ орѓе. Нејзиниот сопруг Душан ги однесе во Австралија, а сега пејачката се прогласи бидејќи се чувствува целосно беспомошна.

Пејачката во солзи: Тања Савиќ пет дена ги нема видено и слушнато децата, оваа болка повеќе не ја крие!

Пулс24 - 09.08.2020

Пејачката Тања Савиќ веќе со месеци не крие во јавноста дека ги нема видено своите деца кои поради коронакризата заминаа кај татко им во Австралија без нејзино знаење. Денеска таа на својот Инстаграм профил сподели фотографија под која напиша дека ...